anonym posted by:
Nabízím ze své Octavie 4 x el. okna - kdo si přemontuje a namontuje mi ze své ruční stahování, jde o typ z roku 2999. Jsem z Prahy . tel. 728336386
Tak jsem se po přečtení celé diskuze zase o něco víc přesvědčil,jací jste vy Octávkáři ubožáci a přesvědčuju se o tom čím dál víc i na svých cestách po ČR.Takovouhle výměnu názorů,napadání se vzájemně a povyšování se,urážky,zkrátka mazec,tohle jsem nečetl na žádným jiným foru k recenzi vozu!Nevypovídá to o vašich povahách,Octávkáři??Že si musíte pořád něco dokazovat nad ostatníma,jak na silnici,tak na netu?Sám jsem automechanik,naspravoval jsem se kvanta vozů,v aut.i neaut.servisecha můžu klidně říct,že Octa.není žádnej zázrak,ani žádnej extra vrak!Má jen svý bolesti,který jsou celkem v poho opravitelný,za rozumný prachy,jen musíte vědět,komu to dát do opravy a kde shánět díly!Spíš vidím problém v pořizovací ceně Octy.a tu cenu si děláte vy sami Octavkáři pobláznění.Tohle auto je prostě IN v ČR,každej ho musí mít,stejně jako Passaty a Golfy a přitom jsou na trhu lepší a levnější auta!Ale tohle je váš problém,ve kterým se budete plácat vy,protože já si tenhle vůz zaručeně nikdy nekoupím.Tak velkej problém bych v Octě.neviděl,ten problém je spíš v tom mezičlánkem mezi volantem a sedadlem,tedy ve vás,milí uživatelé a hrdí majitelé Octávií!(Nechci házet všechny do jednoho pytle,samozřejmně jsou i světlé vyjímky,ale když předjedu na dálnici Octu.tak vím,že mě to vzápětí musí oplatit,protože Octy se předjíždět nesmějí,oni jsou někdo!!No a když neoplácí,tak je to důchodce,nebo mladá slečna!Sorry,ale je to tak!!)