anonym posted by:
Tak jsem se po přečtení celé diskuze zase o něco víc přesvědčil,jací jste vy Octávkáři ubožáci a přesvědčuju se o tom čím dál víc i na svých cestách po ČR.Takovouhle výměnu názorů,napadání se vzájemně a povyšování se,urážky,zkrátka mazec,tohle jsem nečetl na žádným jiným foru k recenzi vozu!Nevypovídá to o vašich povahách,Octávkáři??Že si musíte pořád něco dokazovat nad ostatníma,jak na silnici,tak na netu?Sám jsem automechanik,naspravoval jsem se kvanta vozů,v aut.i neaut.servisecha můžu klidně...
No a ja bych se zamyslel nad tim, co jsi napsal. Zkus si precist celou diskuzi jeste jednou. Prvni sprostej prispevek je od antiskodovkare. A rekl bych, ze ti jsou stejni, takze je to 50 na 50. Cituji "Takovouhle výměnu názorů,napadání se vzájemně a povyšování se,urážky,zkrátka mazec,tohle jsem nečetl na žádným jiným foru k recenzi vozu!Nevypovídá to o vašich povahách,Octávkáři?" tak to spis vypovida o povahach antiskodovkaru, protoze ti byli prvni, kdo zacali psat vulgarne a napadat. A v kazde znacce najdes fanatiky, klido ti dam odkaz do fora, kde majitel citrona tvrdi, ze zastavi ze stovky o deset metru driv nez octa. A taky bych se zamyslel nad timhle, rano cestou do prace potkam 30 oct a v 5ti sedi prasata, potkam 2 subaru a jedno prasi, tri baworaky a 2 prasej, takze vlastne v tech octach je nejvic slusnejch ridicu(procentualne), jen jsou vice videt, protoze je jich vic