Ing. Marcián posted by:
A ještě něco: to, že jsem posléze obhajoval užití titulu, je druhořadé..... primární problém je ve vás!!! To že odsoudíte někoho za to, že nesdílí stejný názor na článek jako vy a ještě si dovolí užít titul v nicku..... ptám se není lepší zde vystupovat jako anonym? Nevím.... už jsem byl mnohokrát svědkem toho, jak dotyčného "anonyma" stíráte za to, že se stydí podepsat pod svůj názor, ale v čem jste jiní???? Když použijete vymyšlený nick?
Dobře, dejme tomu, že se tady nacházejí lidé, kteří se podepisují, jako anonym a nejsou přínosem, proti tomu nejsem, ale nemohu souhlasit s názorem, že tato recenze je špatná. Myslím, že by se dala tato recenze zařadit k těm lepším tady. Ale nejlepším způsobem, jak svoje kritické tvrzení podložit, je napsat vlastní vzorovou recenzi. Neříkám, že člověk nemůže kritizovat, když danou věc neumí, když mi brusič nabrousí brusle, až mi nůž zmodrá, tak je to bezesporu debil, ale neříkám, že sám bych to napoprvé zvládl.
A k tomu titulu: Většina lidí, co použití titulu komentuje, tak se podepsali. Prostě titul v internetové diskuzi nemá opodstatnění a o kvalitách diskutéra mluví obsah jeho slov a nikoliv nick, ať je s titulem nebo bez. Možná, že Tobě to příijde správné, ale bohužel většině to přijde spíše trapné a mají svobodu se s Tebou o tom přít a jediná věc, kterou by jsi to mohl obhájit, jsou opravdu kvalitní příspěvky v diskuzi a klidně i kritické. Nechci se Tě nějak dotknout, ale ty příspěvky, ačkoli mají hlavu a patu, použití titulu v nicku, nepodtrhují. A nakonec si nemyslím, že by Ti tady někdo titul záviděl, podle některých příspěvků soudím, že je zde vzdělaných lidí více, ale říká se: "Mlčeti zlato."