Wednesday 10.01.2007 11:33,
ING
Zajímalo by mě, podle čeho ING označil, že tato recenze, by ani na zákaldní škole nebyla pochválena. Za další, kde je rezenze pana ING at mu to také opravíme :) a za další, my jsme tady většinou obyčejní lidi, co se chtějí o informace poděli a nějaké další získat a orpavdu nám nesejde jestli tma je gramatický chyba, špatná stylistika atd. Jde především o infromace, a pokud se autor někde splete typu Vačková hřídel nebo co, tak to všichni chápeme tak, že ne každý majitel auta je mechanik, který tomu rozumí. JSme lidi a ne každý se živý auty, a tak spousty z nás, včetně mě, autům nerozumíme, a tak tlumočníme alespon to, co řekne mechanik, nebo co si mylsíme, lepší než neříct vůbec nic. Mimochodem k té recenzi, mě přišla velice pobjektivní a jedna z těch opravdu dobrých. žádné zatloukáí nedostatků nebo přehánění jak je auto super a jak jezdí 250 a natře každému. K tomu titulu, většinou se používá opravdu jen při nějakém oficiální představení, nebo bussines meeting nebo tak, ale na tipcars je to orpavdu zbytečné psát.Vsadím se, že nejste jediná kdo má titul, ale jte jediný kdo ho uvádí. Jinak já se za své jméno taky nestydím, i přesto, že zní vtipně tak ho napíšu. Mé jméno je Martin Padělek, jsem z Prahy a titul zatím nemám protože studuji v Pardubicích VŠ prvním rokem obor angličtina pro základní školy. Tak a je to venku.Jestli někdy budu mgr, neob jak se to přesně píše (mě na tom fakt nesejde) tak to určitě nebudu všude uvádět.
respond