anonym posted by:
Já myslím,že debilové se Škodovkama by měli mít své zvláštní forum a tam by si mohli psát ty své kraviny.Marná snaha jim vysvětlovat co to je Omega.Podívejte se na silnice,jak se chovají.To jsou hovada bez vyjímky.
hodně štěstí s omegou,nebo jinými oply,myslím,že už celá evropa na to přišla,jaké to jsou vraky a od toho se i odvíjí cena ojetiny,lepe řečeno neprodejnost opla,snad jakéhokoli stáří.Mam 6v superba,světe div se,nemam poruchy,ani žádné jiné problémy,a to mam naj.145tkm,stk je pro mne měřídko stavu mého vozu a zatí jsem neměl žádnou závadu.Ak těm octavkam,otec jezdí od roku 2004 s octavkou II,bez jakékoli závady,naj.70tkm,auto má vše původní.Srovnám li známeho s omegou z roku 2000,ktery ji koupil v tom samém roce(2004) za 290000 je to sranda,zkazilo se mu snad všechno,v zimě nestartuje,už ho dvakrát přítáhli z dovolené a sam přiznal,že ho už vyšla tak přes 600000,a to každý rok měsíc stojí v servisu.(čepadlo měl dvakrát v háji,tekoucí servo,i převodka,nekonečné problémy s el.instalací,vadné ABS,hlučný kardán,vadná převodovka,atd.)A to nepočítam jizdu na sněhu,nízkou světlou výšku,tenké plechy co hnijou i na fotce... atd.