Pepe posted by:
Tak jestli máš kvalifikaci k hodnocení duševních stavů ostatních nevím, pro mě za mě se obávej o co chceš. Jen mě tvoje reakce připomínají hádky mých dětí o hračky, nebo o to, co si pustí na DVD. Divím se jen, že jsi ještě po takové době na tomhle fóru háklivej na to, že se někdo otře o VW, nedejbože o O1 4x4 1,8T
). Já 4kolku nevyužiju a jako módní trend k nahonění ega nepotřebuju. Jen jsem si nechal spočítat, že by mě i takový Outback vyšel na cca 640 tKč, vč lodní dopravy, cla, homologace ...
No tak nejprve na zdravotní téma : S "vtipnými" poznámkami o zdravotním stavu, či o tom co se mi může přihodit jsi tu začal ty, nesmíš se pak divit, když se ti to vrací stejnou mincí. Takovýhle úvod příspěvku, co si tu psal o prasklé cévce, nebo kardiovaskulárních problémech mi připadá opravdu slušně řečeno, velmi jednoduchý, možná tak hodný pubescenta, trávícího volné chvíle u PC, tím spíše, pokud se tady "moderně" oháníš slovem RESPEKT. Nemusím mít na to kvalifikaci, abych se nemohl obávat o tvůj duševní stav, nicméně, pokud nejsi lékař, velmi pochybuju, že máš zdravotní kvalifikaci vyšší než já.
Téma automobily(konečně): Pokud čteš pozorně, víš, že jsem psal že boxer diesel, je povedenější, než TDI PD, stejně tak se ale dá těžko říct, co vydrží. Tvůj první příspěvek o tom, jak sis "onehdá" nechal sestavit u autor.dealera O2 TSi 4x4 a že za stejné peníze máš Legacy combi je opravdu zavádějící a v podstatě velmi klamný-nejsi politik?
1) Pokud chceš srovnávat férově, srovnávej ceny obou aut z autosalonů a ne octavie z autosalonu a proti tomu subaru v kontajneru. Není to objektivní srovnání a jak říkám, zavádějící.
2) Pokud bereš cenu Subaru v kontajneru se vším všudy, tak aby jsi byl objektivní ber k tomu např. Škodovku v té době např z Holandska, nebo z Německa. v době, kdy jsi byl na kolenou z toho, že je Subaru z ciziny o takové peníze levnější byly motoristické a (nejen ty) časopisy plné informací, jak si lidé vozí škodovky ze sousedních zemí, že se tam dají sehnat až o 30 % levněji než tady. Pokud by jsi takto srovnával, nikdy by ti nemohlo vyjít, že je Legacy stejně drahé.
3) v podstatě pochybuju o tom co tu říkáš, má fakt pocit, že si vymýšlíš. V prvním příspěvku píšeš, že to na Outback nebylo a teď v posledním, že by tě vyšel ne 640 ? No buď seš snílek a fantasta, nebo zapomínáš, co píšeš.
4) vůbec mi nevadí, když se o O1 1,8T 4x4 někdo otře, pokud je to konstruktivní, zdaleka to není dokonalé auto, ale na tu službu jakou dělalo a jaké s ním byly náklady a kolik najezdilo na něj nedám dopustit.
Mám několik kamarádů se Subaru a věř mi, že mám dostatek informací a i osobních zkušeností o "nežravosti" této značky, ale jak říkám, je to každého věc, ale pokud chceš srovávat, srovnávej objektivně a vozy, které si mohou vzájemně konkurovat v dané třídě. Vykřikovat tady něco o tom, že Legacy je bezpečnější než octavia(víš vůbec kolik má O2 hvězdiček při crash testech a kolik subaru?) a pohodlnější, je asi na stejné úrovni, jako kdybych tu vykřikoval, že je nová A6 bezpečnější a komfortnější, než legacy.
5) Takže než začneš OPĚT něco psát o zdravotním stavu a druhým dechem o RESPEKTU, trochu si to prosím v hlavě srovnej.