Fanda posted by:
Posuzovat inteligenci druhých podle toho zda se jim líbí ten či onen model vozu je nesmysl.Zařazovat skupinu lidí co si koupí podle někoho nepovedený model do hloupého stáda ještě větší a o něčem to vypovídá.Někteří zde vůbec nepochopili,co jsem vlastně chtěl říct.Jenom prostě nejsem tak dobrý,abych o autě co ještě není ani v autosalonech na základě článečku zde na TipCarsu,který mi mimochodem připomíná výtažek z článku jistého motoristického časopisu již dopředu věděl zda to bude propadák či ne.
Ne, konstatování o stádu a inteligenci je axiom. Platí pro veškeré projevy stádovitosti. Já myslím, že to propadák nebude, naopak, protože nejde o "přímého" nástupce bude prodej o 100% vyšší. To by bylo, aby se toho nepoužilo v PR ve smyslu, že jde auto na dračku (už to, že se Indové perou před autosalony je ke čtení v každém provincionálním plátku kde je alespoň sloupek o motorismu). Načtěte si něco ze Sokrata nebo Williama z Ockamu ať vám nemusím vysvětlovat základní modely lidského chování které tito pánové dokázali přesně pojmenovat před 2400 lety potažmo ve třináctém století. Myslím, že pokud se bavíme o předpovědích lidského chování je to základní učivo....