PettrT posted by:
Vidíš, já mám třeba zase dobré zkušenosti s VW, i když to se tu asi moc nenosí. Ve firmě jsem začínal s tranzitem, přes fiaty a citroeny se dostal k VW a nemám důvod měnit. Myslím tím transportery, caddy a soukromě multivan. Nemyslím že by ostatní bylo nějak horší, ale mě vyhovuje to co mám. Naprosto.
Já to akceptuju. Každou vlastní zkušenost. Když ale někdo jen papouškuje hospodský moudra (kterýhžto bejvá P častým terčem), tak se jen divím. Já taky nemám důvod měnit, nemám na to, abych připlácel za něco, co nedostanu, nebo neocením.
V poslední době i Škoda dělá kroky správným směrem - taková O2 Champion 2,0TDI za cenu, za kterou byla k mání, je pro určitý segment zákazníků terno. Nepopírám.
Rapid jde cestou prodat starou (nebo nespolehlivou) techniku co nejvíce lidem vyžadující ekonomické řešení. Těží z historie, kterou si konkurence ani vybudovat nemohla, proto to zkouší prolomit masivní reklamní strategií (47tKč/prodaný vůz je fakt maso - Hyundai). Že jsou lidi ovce, které je třeba stříhat, jsem už pochopil. Že se mezi ně (snad) neřadím je snad ok, ale za "osvětu" bych kamenovanej bejt nemusel...