David V posted by:
S auty je to problematické, zrovna teď jsem se byl o víkendu na jeden stroj podívat. Inzerát se zdál normální i fotky byly pěkné (auto vypadalo slušně), bazarník ochotný, všechno jsem si zjistil. Při příjezdu na místo stav vozu tristní. Takže teď řeším dilema, jestli shánět auto se servisní knihou, které je zhuntované, ale má všechny hodnoty podložené papírem nebo auto, kterému utočili tacho, servisku zahodili, ale je v dobré kondici a pěkně vypadá. Další věc je, že by se nemělo v jedné větě obj...
Osobně bych se mu také vyhnula, jak zde bylo již opakovaně prodiskutováno, je to jen "odřezek" čtyřválce 1.9 TDi a "chod" motoru podle toho vypadá. Konkurenčí malé diesly ho trumfují - a i když je to k nevíře - možná dokonce všechny!!!
Nechtěla bych to přehánět, že je to nejhorší maloobjemový diesel na světě, ale jako doporučeníhodný bych ho opravdu neviděla (v reálu porovnávám s 1.4 HDi a 1.3 JTD a opravdu si myslím, že jsou "jinde"), navíc na těch pár km ročně diesel?
PS: Kupovat ojetý vůz je určitě docela "o nervy" - pan farář snad bude patřit mezi těch šťastnějších 10% (90% ojetin je prý "podvod" - což mi příjde naprosto šílené ..)