0
back

diskuze k tématu: Porsche Cayenne turbo

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:13, RE: Prosba
anonym posted by:
Vážený majiteli, prosím pokračujte dál v překračování rychlostních limitů a v zaneřáďování ovzduší spotřebou zhruba trojnásobnou proti moderním autům. Váš dobrý pocit za to jistě stojí. A až někdy zase pojedu v levém pruhu 140 km/h se svojí Octavií a budu Vás tak připravovat o Vás drahocenný čas, prosím obtěžujte se, a tak jak to Vy i Vám podobní děláte, pěkně se mě nalepte dva centimetry za kufr a začněte troubit a blikat, abyste mě připomněl, kam já, zamindrákovaný závistivec, patřím.
Děkuji
A...
Mě by celkem zajímalo, proč jezdíte Octavií, když z toho máte komplex. Není nic horšího než plazící se 1,9 tdi snažící se dohnat, nejépe v kopcích, dvoulitrové a silnější benzíny. Možná, že kdybyste se naučil uhybat jako je tomu v každé civilizované zemi (asi mají méně Octavií), tak na vás nikdo troubit nebude...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:14, RE: KDE NA TO BEROU?
David V posted by:
Ředitel, auditor, šmelinář, konzultant, bankéř, právník - nejlépe placené posty, kde se dá vydělat na hezké věci. Jenže na jednoho takového je potřeba desítky těch obyčejných. Smutné je, že ti lide sebou pohrdají navzájem. I když auditor, konzultant a bankovní úředník by mohli ze zemského povrchu zmizet a většině by se ulevilo. Možná se pletu a jejich přínos pro společnost je značný.
A nebylo by lepší třeba studovat a makat na sobě než jim to závidět?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:38, RE: KDE NA TO BEROU?
anonym posted by:
A nebylo by lepší třeba studovat a makat na sobě než jim to závidět?
To měl být nějaký vtip nebo co? Navrhuji a prodávám parní turbíny pro jednu nejmenovanou nadnárodní firmu a za svou práci se nestydím, protože ty turbosoustrojí jsou za mnou vidět. Co je vidět za takovým auditorem nebo konzultantem, který má třeba 2x nebo i 3x vyšší plat a při opravdovém lámání chleba by se zjistilo, že on je závislý na mě a ne já na něm. To stejný banky: dám si tam peníze, platím za to - chci si svoje peníze vybrat, platím za to - půjčují moje peníze jiným lidem a ani se mě nezeptají, jestli s tím souhlasím. Je toto normální?
Já jako technicky vzdělaný člověk se znalostí jazyka se uživím vždy a všude, ale díky systému, který je tady nastaven si nebudu vozit zadek v Cayene(nebo podobným křápu), protože te si za mé prachy koupí ten auditor nebo konzultant. Já nechci dělat ředitele, konzultanta nebo auditora, když jsem dobrý technik.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:43, RE: Prosba
anonym posted by:
Mě by celkem zajímalo, proč jezdíte Octavií, když z toho máte komplex. Není nic horšího než plazící se 1,9 tdi snažící se dohnat, nejépe v kopcích, dvoulitrové a silnější benzíny. Možná, že kdybyste se naučil uhybat jako je tomu v každé civilizované zemi (asi mají méně Octavií), tak na vás nikdo troubit nebude...
Po českých dálnicích asi nejezdíte a diskuzi jste taky zřejmě nečetl do konce, jinak byste toto nenapsal... Není to o autech, ale o řidičích a jejich kázni.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:46, Porsche Cayenne
o něm měla být debata a ne o stupidní politice. Jste tupci.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:48, RE: Prosba
anonym posted by:
Vážený majiteli, prosím pokračujte dál v překračování rychlostních limitů a v zaneřáďování ovzduší spotřebou zhruba trojnásobnou proti moderním autům. Váš dobrý pocit za to jistě stojí. A až někdy zase pojedu v levém pruhu 140 km/h se svojí Octavií a budu Vás tak připravovat o Vás drahocenný čas, prosím obtěžujte se, a tak jak to Vy i Vám podobní děláte, pěkně se mě nalepte dva centimetry za kufr a začněte troubit a blikat, abyste mě připomněl, kam já, zamindrákovaný závistivec, patřím.
Děkuji
A...
Vždy se u těchto recenzí náramně pobavím,ale dnes mi to nedá a dovolím si i přispět.Co se týče vydělávání peněz,každý na to jde jinak,někdo krade,jiný dře od nevidím do nevidím,někdo je prostě machr ve svém oboru,někdo jen čumí doma nebo v hospodě a žehrá na špatnou dobu.Každopádně když je člověk pracovitý a přidá se k tomu i trochu štěstí v osobním životě,tak rozhodně nemusí naříkat,i když na porsche zrovna ušetřit nedokáže.Takže vy závistiví idioti sem vůbec nemusíte psát a běžte zpátky naříkat mezi blbce Vám pobobným.Co se týče rychlé jízdy,tak hňupy,co blokují levý pruh,bych také nejradši vykastroval.Něco Vám sdělím pánové chytráci a POSLOUCHEJTE dobře.Bezpečnost na silnici není vůbec o rychlosti,ale o tom,kde to je bezpečné jet rychle a kde ne.Já sám preferuji spíše svižnější jízdu,ale na druhé straně když jedu s rodinkou na výlet a nikam nespěcháme,rád uhýbám rychlejším,i když bych vůbec nemusel.Za patnáct let,co jezdím,jsem nezavinil jedinou nehodu,ale párkrát už jsem měl nehodou páchnoucí situace,kterým jsem se naštěstívždy dokázal vyhnout,vše je totiž o předvídání,takže když přede mnou jede už od pohledu idiot,tak asi nemůžu jet jak prase a lepit se mu na kufr (pro pána s oktávkou) ale počkám,až se uklidní a dojde mu,že je kokot a pak ho v klidu předjedu.Bylo by toho ještě moc,co bych tady mohl napsat,ale nemám tolik času tvořit ) takže autům a motorkám zdar,jezděte svižně a používejte mozek
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:54, RE: KDE NA TO BEROU?
David V posted by:
To měl být nějaký vtip nebo co? Navrhuji a prodávám parní turbíny pro jednu nejmenovanou nadnárodní firmu a za svou práci se nestydím, protože ty turbosoustrojí jsou za mnou vidět. Co je vidět za takovým auditorem nebo konzultantem, který má třeba 2x nebo i 3x vyšší plat a při opravdovém lámání chleba by se zjistilo, že on je závislý na mě a ne já na něm. To stejný banky: dám si tam peníze, platím za to - chci si svoje peníze vybrat, platím za to - půjčují moje peníze jiným lidem a ani se mě nez...
Bohužel, bez auditorů a konzultantů se v dnešní době neobejdeme, trh si je žádá a oni svou cenu znaj, s tím těžko něco uděláte. Možná jsou na vás závislí, stejně tak vy jste závislý zase na někom jiném. A výše platu není dnes odvozená jen od schopností, ale i od ostrosti ramen.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:13, RE: Prosba
Šakal posted by:
Auto je to zvláštní, nijak mne neuráží ale spíš bych sáhnul po jeho menších brášcích. pokud bych na to měl To, že s ním majitel jezdí jako hovado je věc jiná, ale na druhou stranu spousta těch, co se tady rozčilují, ždímá ze svého slabého auta taky maximum, ale nepřizná si to. Všichni jezdí podle předpisů, ale na silnici to moc nevidím. Proč si lidi kupují silná auta? Aby jezdili 90? Pokud jedu někde, kde je víc pruhů a objeví se za mnou silnější, nebo rychleji jedoucí auto, tak se mu ...
Tak proč ne SAAB 9-5 Aero...zadej si to do YouTube a uvidíš. Po lehkém zásahu švédské firmy Speedparts z toho dostávají i 500koniků:)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:14, RE: Prosba
anonym posted by:
Vždy se u těchto recenzí náramně pobavím,ale dnes mi to nedá a dovolím si i přispět.Co se týče vydělávání peněz,každý na to jde jinak,někdo krade,jiný dře od nevidím do nevidím,někdo je prostě machr ve svém oboru,někdo jen čumí doma nebo v hospodě a žehrá na špatnou dobu.Každopádně když je člověk pracovitý a přidá se k tomu i trochu štěstí v osobním životě,tak rozhodně nemusí naříkat,i když na porsche zrovna ušetřit nedokáže.Takže vy závistiví idioti sem vůbec nemusíte psát a běžte zpátky naříka...
Tobě taky něco sdělím, příznivče svižnější jízdy, až budu na dálnici ve 130 khm/h předjíždět několik kamionů, bude mi srdečně jedno, jestli tím někoho v levém pruhu budu brzdit. Až se naučíš jezdit podle předpisů, nebudeš nucen prožívat nehodou páchnoucí situace. Bezpečnost na silnicích JE především o dodržování pravidel, jestli se ti to nelíbí, jeď se zabít do nějaké rozvojové země. A soudit lidi podle pohledu může fakt jen magor.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:18, RE: Porsche Cayenne
anonym posted by:
jsi naivní, když jsi čekal debatu o Porsche Cayenne
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:20, RE: Porsche Cayenne
anonym posted by:
Krásný vůz a přeji Vám ho, ale mám pocit,že jste vybíral něčím jiným,než rozumem ! Dle mne je tento vůz do hor a podhůří,kde se i na cestách setkáte s lehkým terénem. Pro Vaše potřeby stačí prostornější sporťák,nebo sportovní verze nějakého kombi. Ale to by Vás nebylo vidět, že ano ?...já vím
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:27, RE: Mohu te ujistit, ze kecas...
anonym posted by:
Že ve zrychlení Cayenne na SAABa 9-5 jednoduše nemá, proto mu z levého pruhu uhýbat nehodlám, naopak promptně zmizím výrazným sešlápnutím plynu
A o tom, jak si své vozidlo skvěle zajel, svědčí mj. i ta spotřeba 1 l oleje/100 km)
Nezávidím tomu, kdo si tuhle káru jednou koupí coby ojetou po prvním majiteli......
Nejsilnejsi u nas prodavany SAAB 9-5 2,3ts Aero, udela stovku za 6,9s dle udaju vyrobce.
Porsche Cayenee Turbo za 5,1 sekundy. Taktez podle vyrobce.
Z toho vychazi ,ze o autech nemas paru, jezdis Fabii a nehorazne kecas.
)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:28, RE: Prosba
anonym posted by:
Vždy se u těchto recenzí náramně pobavím,ale dnes mi to nedá a dovolím si i přispět.Co se týče vydělávání peněz,každý na to jde jinak,někdo krade,jiný dře od nevidím do nevidím,někdo je prostě machr ve svém oboru,někdo jen čumí doma nebo v hospodě a žehrá na špatnou dobu.Každopádně když je člověk pracovitý a přidá se k tomu i trochu štěstí v osobním životě,tak rozhodně nemusí naříkat,i když na porsche zrovna ušetřit nedokáže.Takže vy závistiví idioti sem vůbec nemusíte psát a běžte zpátky naříka...
Naprosto souhlasím s pisatelem, co má raději svižnější jízdu. Jezdím taky spíše svižněji a rovněž jsem nezpůsobil nehodu. Kde to jde jedu rychleji, kde to nejde jedu pomalu. Když někdo potřebuje jet rychleji, uhnu se mu. Nic mě to nestojí a nikomu to nezávidím a ani na něj neblikám a netroubím ( i když je to tak české) Kdyby si každý hleděl svého a nestaral se tolik o ty druhé, tak by to mohlo být taky daleko lepší, ale to asi ještě potrvá. Uvědomte si, že pokud v kopci, kde jsou dva pruhy budete někoho schválně blokovat, aby nepředjel, sami se dopouštíte přestupku! Prostě žijte a nechte žít.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:30, No jasně
Přesně vím,kam se autor recenze chtěl zařadit koupí tohoto vozu. Mezi znalce a fajnšmejkry v automobilech.....
Ale to jste se minul,tam tento vůz nepatří
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:35, RE: Prosba
anonym posted by:
Naprosto souhlasím s pisatelem, co má raději svižnější jízdu. Jezdím taky spíše svižněji a rovněž jsem nezpůsobil nehodu. Kde to jde jedu rychleji, kde to nejde jedu pomalu. Když někdo potřebuje jet rychleji, uhnu se mu. Nic mě to nestojí a nikomu to nezávidím a ani na něj neblikám a netroubím ( i když je to tak české) Kdyby si každý hleděl svého a nestaral se tolik o ty druhé, tak by to mohlo být taky daleko lepší, ale to asi ještě potrvá. Uvědomte si, že pokud v kopci, kde jsou dva pruhy b...
Pro někoho je svižněji jet po okresce 120km/h pro někoho 200km/h. Tak si nechte ty srovnávačky typu: "taky jezdím svižně" !! Každý to cítí jinak.Není prase jako prase.....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:42, dobrý :-)
Ale tak mu to nekazte ne. Je přece fajn vlastnit pořádné auto (že já bych za stejnou cenu zvolil jiné není podstatné) A co vy víte jak jezdí? Limity láme 99% řidičů, tak bych tu zas tak nemoralizoval. Jde o to jezdit s rozumem, limity netřeba. Náhodou kick-down a zátah mnoha set koní má něco do sebe, kdo nezažil nepochopí. Mi se na Cayenne líbí ta přístrojovka Naopak to má na mě moc agresivní zvuk ...jinak spotřeba toho oleje je mazec!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:43, RE: Prosba
anonym posted by:
Tobě taky něco sdělím, příznivče svižnější jízdy, až budu na dálnici ve 130 khm/h předjíždět několik kamionů, bude mi srdečně jedno, jestli tím někoho v levém pruhu budu brzdit. Až se naučíš jezdit podle předpisů, nebudeš nucen prožívat nehodou páchnoucí situace. Bezpečnost na silnicích JE především o dodržování pravidel, jestli se ti to nelíbí, jeď se zabít do nějaké rozvojové země. A soudit lidi podle pohledu může fakt jen magor.
Přesně jsi vystihl moje pocity. Jezdím dost často s naloženou dodávkou (nosnost 1,8t). V modelové situaci dojíždím ve 130 - 140 km rychlosti kamion. A za mnou xenony (nejlépe) jedoucí dejme tomu 170. Jak se zachováte? Alt. 1 - začnu brzdit na 80 - 90 do rychlosti kamionu, ztracenou rychlost potom budu nabírat dalších 1/2 km. Alt 2 - vyhodím blinkr a klidně tam v těch 140 vjedu. Pokud totiž auto, které takto lehce zbrzdím, nemá modrý maják, NIC SE NESTANE, POKUD HOLT POJEDE NĚJAKÝCH 500 m PODLE PŘEDPISŮ. Pak se zařadím, zasměju se hysterií zkřivenému xichtu a jedu v klidu dál... Víc než Cayenne (převlečený Touareg) by se mi líbilo XC90, ale proti gustu... Pánovi auto přeju, jen se neztotožňuju s některými jeho duševními pochody. Pa.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:48, Marcus
Je fakt, že jsem vykastrovanej klučina, ale hlavně že jezdím podle předpisů, máte se ode mně co učit!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 18:51, Otázka majiteli
Jelikož jsem si koupil Cayenne Turbo v roce 2003 jako nové a jako první v Brně,nebyla tehdy možnost si přiobjednat od výrobce vozu televizi na středový displej a také nebyla možnost nainstalovat televizi audiovizuálními odborníky na vozidla,neboť Porsche tehdy věškeré možnosti samoinstalace blokovalo.Mam otázku na majitele,jestli tv je původní nebo dodělávaná doma.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:02, RE: anti-eko
anonym posted by:
oktavka 1,6 pri normalni svizne jizde jezdi max 7-8 litru, a to i ve 4rech lidech a kdo s tim jezdi za 12, tak z toho macka max a nezna 5tku.
Vyzkouseno, jezdime s tim pravidelne na sluzebky v praci.
Ac nemam skodovku moc v lasce tak se ji musim v tomhle zastat, da se jezdit s 1,6 v oktavce kolem 7 litru prumeru.
tak ti nevim, ale mam golfa 4 s 1,6 coz je nejakych 102 koni nebo kolik, myslim ze ten motor se s oktavkou stejnej nebo hodne podobnej a aby si s tim jel za 7 tak se to desne vlece to musis uznat. ja se za to nestydim a jezdim sviznejc a v klidu ti reknu ze kdyz se dostanu na dalnici pod 10 tak je to dobry a to pritom jeste auto nezenu ale jedu plynule nejakejch 140. proto moje dalsi volba i vzhledem ke spotrebe a technice je sestivalec bmw 328i nebo 330i. protoze co mam zkusenosti tak s 328i se da jezdit taky za 10 a ses na jiny technicky i rychlostni urovni.skodovku taky nemam rad a posledni dobou co jsem chtel nejakyho naftaka s objemem 2,5 a vetsi musim rict ze objem nemenim ale benzin je benzin hlavne kdyz je v tom moderni technika a 20 litru na tohle auto je fakt luxus.
respond
  1 ... 4 5 6 ... 9

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.