anonym posted by:
Vážený majiteli, prosím pokračujte dál v překračování rychlostních limitů a v zaneřáďování ovzduší spotřebou zhruba trojnásobnou proti moderním autům. Váš dobrý pocit za to jistě stojí. A až někdy zase pojedu v levém pruhu 140 km/h se svojí Octavií a budu Vás tak připravovat o Vás drahocenný čas, prosím obtěžujte se, a tak jak to Vy i Vám podobní děláte, pěkně se mě nalepte dva centimetry za kufr a začněte troubit a blikat, abyste mě připomněl, kam já, zamindrákovaný závistivec, patřím.
Děkuji
A...
Vždy se u těchto recenzí náramně pobavím,ale dnes mi to nedá a dovolím si i přispět.Co se týče vydělávání peněz,každý na to jde jinak,někdo krade,jiný dře od nevidím do nevidím,někdo je prostě machr ve svém oboru,někdo jen čumí doma nebo v hospodě a žehrá na špatnou dobu.Každopádně když je člověk pracovitý a přidá se k tomu i trochu štěstí v osobním životě,tak rozhodně nemusí naříkat,i když na porsche zrovna ušetřit nedokáže.Takže vy závistiví idioti sem vůbec nemusíte psát a běžte zpátky naříkat mezi blbce Vám pobobným.Co se týče rychlé jízdy,tak hňupy,co blokují levý pruh,bych také nejradši vykastroval.Něco Vám sdělím pánové chytráci a POSLOUCHEJTE dobře.Bezpečnost na silnici není vůbec o rychlosti,ale o tom,kde to je bezpečné jet rychle a kde ne.Já sám preferuji spíše svižnější jízdu,ale na druhé straně když jedu s rodinkou na výlet a nikam nespěcháme,rád uhýbám rychlejším,i když bych vůbec nemusel.Za patnáct let,co jezdím,jsem nezavinil jedinou nehodu,ale párkrát už jsem měl nehodou páchnoucí situace,kterým jsem se naštěstívždy dokázal vyhnout,vše je totiž o předvídání,takže když přede mnou jede už od pohledu idiot,tak asi nemůžu jet jak prase a lepit se mu na kufr (pro pána s oktávkou) ale počkám,až se uklidní a dojde mu,že je kokot a pak ho v klidu předjedu.Bylo by toho ještě moc,co bych tady mohl napsat,ale nemám tolik času tvořit
) takže autům a motorkám zdar,jezděte svižně a používejte mozek