Monday 24.10.2011 21:56,
Porsche Cayenne Turbo
Dorbý den, mrknul jsem se na diskuzi na tomto webu a myslím, že tady píše dost zamindrákovaných magorů.
Toto je kopie textu jednoho centra poblíž Prahy, kde si můžete půjčit terénní vozy . mimojiné i toto Porsche. (Ačkoliv ne turbo) Mrknětě se na fotky, co tento vůz dokáže!!!!! "Znáte ostatně někoho, kdo jezdí s Porsche ve stejném terénu jako ty nejlepší offroady Hummer a Jeep? Díky vzduchovému podvozku, který v nejvyšší úrovni překoná opravdu skoro vše, přiřaditelné terénní redukci a podélné i příčné uzávěrce, brzdám se speciálním offroad režimem a ostrým nájezdovým úhlům zjistíte, že tohle auto umí neuvěřitelné věci."
Jsem vlastníkem vozu tohoto typu, navíc v nestandartní a jedinečné úpravě - pokud nevěříte, podívejte se na jistý časopis, který by měl vyjít 27.10.2011, bude tam stránka o mém voze.
Našetřete si a pak jeďte vyzkoušet tento vůz.... Nekritizujte. Znám spoustu vozů rozličných značek, jezdil jsem se Škodovkami i ruskou proveniencí, mám zkušenosti s francouzskými zástupci, japonci i prémiovým segmentem převážně německé provenience (ano - Audi, BMW,...), ale Porsche je značka s charakterem. A mimojiné, její zakladatel Ferdinand Porsche je opravdu z Čech. Já jsem na tuto značku hrdý... Jsem hrdý, že mám toto auto. Bohužel hrdost není moc Čechům vlastní. To spíše závist, lenost....
Posměváčkům vzkazuji, kritizovat umí každý blbec. Přej a bude Ti přáno. Nebo lépe řečeno, každý známe fotbalisty, hokejisty atd. - kdo jako kluk nehrál hokej, fotbal? Přesto, v NHL, klubech atd. hrajou jen málokteří z nás. Ale jim téměř celý národ fandí.... A i tito lidé znají a vozí se v takovýchto vozech, platí benzín, pojistky, v zahraničí i daně.... Tak nefanděte jen u televize a chlastu, ale makejte a přejte. I bude Vám přáno.
Hezký večer.
respond