0
back

diskuze k tématu: Porsche Cayenne turbo

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:11, K zamyšlení!
Jak to tady čtu, tak většina z Vás je asi banda závistivců co jezdí ve Škodách 120 L! Se docela i divím (a můžeme být rádi), že majitel takového vozu si udělá čas a napíše do takového fóra nějaké poznatky se svým autem! A jestli si na takové auto vydělal poctivě nebo jinak je jen jeho věc, protože to vidíte dnes a denně v televizi co se tady ve státě děje a naší poctivou prací se asi takové auto před domem nikdy neobjeví! A určitě se nechlubí spotřebou 4l na 100 km jak mnoho z Vás! Že mu to žere 1l oleje na 100 km? No a co! Nestydí se říct, že auto za 2 mega má i nějakou slabinu - což Vaše 120-cky nesežerou ani za 15tkm žee?! A sáhněte si do svědomí kolik z Vás tu rychlost dodržuje? Když na 50 jedete 60 km/h to už je taky překroční rychlosti nee?? Tohle je zase můj názor na některé odpovědi k tomuto tématu!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:14, RE: Prosba
anonym posted by:
Tobě taky něco sdělím, příznivče svižnější jízdy, až budu na dálnici ve 130 khm/h předjíždět několik kamionů, bude mi srdečně jedno, jestli tím někoho v levém pruhu budu brzdit. Až se naučíš jezdit podle předpisů, nebudeš nucen prožívat nehodou páchnoucí situace. Bezpečnost na silnicích JE především o dodržování pravidel, jestli se ti to nelíbí, jeď se zabít do nějaké rozvojové země. A soudit lidi podle pohledu může fakt jen magor.
díky, opět se bavím ty strupe (moje chyba,špatně jsem to vyjádřil-soudím řidiče od projevu jejich jízdy-ne podle toho,jestli mají kníra ty bukvo) a věř,že kreténa poznám už z dálky
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:18, Pepe
anonym posted by:
Jak to tady čtu, tak většina z Vás je asi banda závistivců co jezdí ve Škodách 120 L! Se docela i divím (a můžeme být rádi), že majitel takového vozu si udělá čas a napíše do takového fóra nějaké poznatky se svým autem! A jestli si na takové auto vydělal poctivě nebo jinak je jen jeho věc, protože to vidíte dnes a denně v televizi co se tady ve státě děje a naší poctivou prací se asi takové auto před domem nikdy neobjeví! A určitě se nechlubí spotřebou 4l na 100 km jak mnoho z Vás! Že mu to žere...
Přesně, vzhůru ke dvoustovce, rád jezdím jako prase a ještě při tom onanuji.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:26, RE: KDE NA TO BEROU?
anonym posted by:
Vydělat se na to dá, jen nesmíš být zaměstnanec, mít "koule" a něco umět.
Znam nekolik zamestnancu, kteri na takoveto auto maji. Je fakt, ze vsichni opravdu ve svem oboru neco umi.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:44, asi jezdim jinudy,nez vsichni "kritici z lidu"
najezdim po ceskych dalnicich a silnicich docela hodne km. po dalnicich vetsinou nejezdim moc rychle z ekonomickych duvodu. Snazim se nezavazet, ale vzdycky to nejde. Nepamatuji se, kdy naposled me nekdo vyblikal, nebo se mi lepil na zadek, kdyz predjizdim radu kamionu. Zkratka, s rychliky nemam nejmensi problemy. Tvrdim, ze mezi rychle jedoucimi auty prevazuji movitejsi a vzdelanejsi ridici, coz se pozitivne projevuje na jejich kultivovanosti. Ti pomali me vytaci denne.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:48, Debata o nicem
Gravedigger posted by:
Znam nekolik zamestnancu, kteri na takoveto auto maji. Je fakt, ze vsichni opravdu ve svem oboru neco umi.
Ahoj vsem,
je mi uplne jedno, jak si autor recenze na auto vydelal.
Nemyslim, ze kritik musi byt vzdy zakonite zavistivec. Ja mu treba vubec nezavidim .. mam rad auta, ale dulezite jsou pro me jine hodnoty.
Zastavam ale nazor, ze si ma clovek vybrat auto podle toho na co ho bude uzivat, SUV do Prahy neni moc prakticke, ale kdyz ho chce, tak at ho ma.
Snazim se jezdit defenzivne, proto kdyz se ke mne nekdo blizi 200 km/h, tak uhybam. Pokud chci zavodit, tak jedu na motokary nebo ctyrkolky.

To: jeden z anonymu .. kamion 50 l / 100 km ?? To jste videl kde ??

Vsechny anonymy bych znovu poprosil o registraci. Nemyslim tech par uchylaku, ale kdo se tady pravidelne zapojuje by se mohl zaregistrovat, ne ???

respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:49, RE: Prosba
anonym posted by:
Vážený majiteli, prosím pokračujte dál v překračování rychlostních limitů a v zaneřáďování ovzduší spotřebou zhruba trojnásobnou proti moderním autům. Váš dobrý pocit za to jistě stojí. A až někdy zase pojedu v levém pruhu 140 km/h se svojí Octavií a budu Vás tak připravovat o Vás drahocenný čas, prosím obtěžujte se, a tak jak to Vy i Vám podobní děláte, pěkně se mě nalepte dva centimetry za kufr a začněte troubit a blikat, abyste mě připomněl, kam já, zamindrákovaný závistivec, patřím.
Děkuji
A...
Myslím, že ty na tom s "rozměry" taky nebudeš bůhvíjak když tu ventiluješ své mindráky
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 19:59, Fuuuj
Tohle není recenze, ale chlubení se novou hračkou. Autor kašle na limity, ale neumí si ani vyměnit kolo. Líbí se mi rychlý sporťáky, líbí se mi i offroady, ale nesnáším SUV. Je to takovej myšmaš, blbá móda ze zámoří. Cayenne vypadá, jako kdyby jste rozřízli 911 napůl a přilepili k němu podvozek z džípu.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 20:12, RE: anti-eko
anonym posted by:
kamión žere zhruba 50 litrů na 100km vlastní zkušenost a tohle dle uživatele 18l
No tak možná stará Liána. Pokud kamion bere víc než 35, něco není v pořádku. Většinou řidič.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 20:37, RE: tady mananas
anonym posted by:
kde to zijete? v dnesni dobe zajizdet auta (staci 2000 km), a spotreba oleje je normalni, mam noveho allroada v nafte a taky zere olej, najeto 19 tkm. Dokonce to je napsano i v prirucce
ty bláho to čumím, nový allroad a tak žere olej? Mám 6 let starou toyotu avensis nafťák (110 koníků) a olej dolévám, jen když ho měním. To tam chybí jen necelý půllitr a fakt nekecám. Je ale možné, že mi ho tam po nocích dolévá
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 20:40, RE: tady mananas
anonym posted by:
ty bláho to čumím, nový allroad a tak žere olej? Mám 6 let starou toyotu avensis nafťák (110 koníků) a olej dolévám, jen když ho měním. To tam chybí jen necelý půllitr a fakt nekecám. Je ale možné, že mi ho tam po nocích dolévá
že mi ho tam po nocích NĚKDO dolévá
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 20:49, Pepe
Mám takové duševní pochody, že se mi z toho křiví xicht. No nic jdu si zazávodit se svojí dodávkou o nosnosti 1,8t.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 20:52, RE: tady mananas
anonym posted by:
A co tam dáváš za olej? Mám taky Avouše D4D, tak mě to celkem zajímá.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 21:00, RE: tady mananas
Šakal posted by:
A co tam dáváš za olej? Mám taky Avouše D4D, tak mě to celkem zajímá.
Á pán je taky toyoťák ))) ............. vítej !
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 21:03, RE: Prosba
anonym posted by:
Myslím, že ty na tom s "rozměry" taky nebudeš bůhvíjak když tu ventiluješ své mindráky
co to pořád placáš o rozměrech,to máš jako malý péro ješte k tomu,že seš bukva? )))))))
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 21:03, Hrozná diskuse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navrhuji debatu jen registrovaných pak se to tady trochu uklidní! A pár údajů o registrovaném a email,ať si tady nikdo nehoní triko a neodsuzuje něco,co jinému závidí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 21:09, RE: Fuuuj
anonym posted by:
Tohle není recenze, ale chlubení se novou hračkou. Autor kašle na limity, ale neumí si ani vyměnit kolo. Líbí se mi rychlý sporťáky, líbí se mi i offroady, ale nesnáším SUV. Je to takovej myšmaš, blbá móda ze zámoří. Cayenne vypadá, jako kdyby jste rozřízli 911 napůl a přilepili k němu podvozek z džípu.
Pánové.jako autor této recenze jsem docela překvapen z toho,kam až jste se ve svých reakcích dostali...politika atd.Takže pár slov na vysvětlenou.Jsem motoristický fanda a toto je motoristický portál,takže se skutečně chlubím svým autem.Nebudu sem přece psát jen proto,abych někoho nebo něco pomlouval.Odpovím na pár reakcí.pisatel o turboefektu zřejmě neví,co to vlastně je.prudké zvýšení výkonu okolo 2000 otáček vinou sepnutí dmychadla.Tu vteřinu,kterou se u Cayenna nic neděje,převodovka řadí o dva,resp.tři stupně dolů.Dále k anglickému tisku.Vládnu slovem i písmem,takže mnou čtené recenze pochází vesměs z originálu.Pokud mne obviňujete z bezohlednosti,tak vězte,že za pětadvacet let,co mám řidičák,jsem neměl ani jednu jedinou nehodu.Pokutu jsem platil naposled před deseti lety za šppatné parkování.Nikdy jsem se nikomu nelepil na zadek,tím spíš,abych si vynucoval uvolnění pruhu,jak to často vidím u služebních Octavií a Passatů.Rychlou jízdu si užívám v případě,že je minimální provoz.Cayenne,i když váží 2,5t,má kratší brzdnou dráhu,než leckteré rádoby sportovní auto.Spotřeba oleje 1l na 1000km je deklarovaná výrobcem.Majiteli Cayenna z r.2003 odpovídám,že já měl TV již orig.od výrobce.Jinak z celkové úrovně vašich reakcí nejsem až tak moc překvapen,čekal jsem,že český člověk dokáže znechutit komukoliv cokoliv.Takže znovu do mě.S pozdravem Tommy.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 21:14, RE: Fuuuj
anonym posted by:
Pánové.jako autor této recenze jsem docela překvapen z toho,kam až jste se ve svých reakcích dostali...politika atd.Takže pár slov na vysvětlenou.Jsem motoristický fanda a toto je motoristický portál,takže se skutečně chlubím svým autem.Nebudu sem přece psát jen proto,abych někoho nebo něco pomlouval.Odpovím na pár reakcí.pisatel o turboefektu zřejmě neví,co to vlastně je.prudké zvýšení výkonu okolo 2000 otáček vinou sepnutí dmychadla.Tu vteřinu,kterou se u Cayenna nic neděje,převodovka řadí o d...
Tak a teď jsem zvědav, co ta tlupa závistivců zase vyblije!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 21:28, RE: Fuuuj
anonym posted by:
OÁNOVÉ,většina toho povídání je vlastně o závisti.Makejte a prokažte,že jste šikovní a budete mět třeba na takové auto.Když to pan kolega potřebuje,tak co kolem toho mluvit.Já na to mám,ale raději si platím kočího,myslím si,že mozkové závity mám na něco jiného,než nádenicky kroutit pátým kolem.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 21:44, RE: Prosba
Pepe posted by:
Přesně jsi vystihl moje pocity. Jezdím dost často s naloženou dodávkou (nosnost 1,8t). V modelové situaci dojíždím ve 130 - 140 km rychlosti kamion. A za mnou xenony (nejlépe) jedoucí dejme tomu 170. Jak se zachováte? Alt. 1 - začnu brzdit na 80 - 90 do rychlosti kamionu, ztracenou rychlost potom budu nabírat dalších 1/2 km. Alt 2 - vyhodím blinkr a klidně tam v těch 140 vjedu. Pokud totiž auto, které takto lehce zbrzdím, nemá modrý maják, NIC SE NESTANE, POKUD HOLT POJEDE NĚJAKÝCH 500 m PODLE P...
Dtto ale já navíc kašlu i na nějaký maják pokud to není sanita hasiči či poldové.
respond
  1 ... 5 6 7 ... 9

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.