anonym posted by:
jaj lidi z vas mluvi zavist..... tak ma na to aby platil spotrebu ja taky kupuju shel v power a to jsme student a na benzin si vydelavam sam....a to ze srovnavate range rover je smutne tento anglicky predrazeny shit je snad povestny svou ocelovou konstrukci ale jinak v terenu naprosto vyhori...MJ. ... lidi co si koupi cayane urcite do terenu nepojedou ...koupi si ho pro s ve bezpeci a bezpeci svy spolucestujici ...koupi si ho aby bez problemu vyjeli kazdy kopec na nasich cestach....a nikde neuv...
Mam Opel Vectra GTS s pouhymi 100kW (proste socka) a taky mi neprijde, ze bych nejaky kopec nevyjel. Podobne, v zatackach se kyvajici obludy, nechavam daleko za sebou. A to se spotrebou kolem 6l. Presto ze to auto jezdi dalece prez 200km/h. A to pri rozumne jizde s prumernou spotrebou kolem 6l. Tak nevim kdo je tady zamindrakovany. Prijde mi, ze ten kdo na dalnici dojede kolonu v levem pruhu, ktera predjizdi kolonu kamionu v pravem pruhu a ac vidi, ze neni kam uhnout, svymi 2,5t a nalestenymi trubkami si vynucuje uhnuti, aby se pohnul o jednu pozici v kolone kupredu a mohl buzerovat dalsiho. Ale koneckoncu, to neni vina auta, ale jeho "pilota". Je smutne, že když člověk jede podle GPS 140km/h, tak na D1 vyloženě překáží. Demokracie není od toho, že si každý dělá co chce, ale že se dodrzují dohodnuta pravidla i kdyz jsou sebeblbejsi do jejich zmeny nebo zruseni.