0
back

diskuze k tématu: Porsche Cayenne turbo

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 14:53, RE: anti-eko
anonym posted by:
není podivné, že auto pro pět lidí má spotřebu paliva skoro stejně vysokou jako kamión, který veze 40-50tun nákladu? mě tahle paralela děsí.
Kamion se 40-50 tun bere 20 litrů na 100? Kamaráde a teď se probuď I oktávka 1,6 dokáže jezdit za 11 průměr, a tohle není ani jednou tolik ! Chacháááá
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 14:55,
S x5 se mi podaří někdy i 250.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 14:58, RE: Prosba
anonym posted by:
Vážený majiteli, prosím pokračujte dál v překračování rychlostních limitů a v zaneřáďování ovzduší spotřebou zhruba trojnásobnou proti moderním autům. Váš dobrý pocit za to jistě stojí. A až někdy zase pojedu v levém pruhu 140 km/h se svojí Octavií a budu Vás tak připravovat o Vás drahocenný čas, prosím obtěžujte se, a tak jak to Vy i Vám podobní děláte, pěkně se mě nalepte dva centimetry za kufr a začněte troubit a blikat, abyste mě připomněl, kam já, zamindrákovaný závistivec, patřím.
Děkuji
A...
zamindrákovaný závistivec se svojí šunkou škoda
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 15:19, RE: anti-eko
anonym posted by:
Kamion se 40-50 tun bere 20 litrů na 100? Kamaráde a teď se probuď I oktávka 1,6 dokáže jezdit za 11 průměr, a tohle není ani jednou tolik ! Chacháááá
oktavka 1,6 pri normalni svizne jizde jezdi max 7-8 litru, a to i ve 4rech lidech a kdo s tim jezdi za 12, tak z toho macka max a nezna 5tku.
Vyzkouseno, jezdime s tim pravidelne na sluzebky v praci.
Ac nemam skodovku moc v lasce tak se ji musim v tomhle zastat, da se jezdit s 1,6 v oktavce kolem 7 litru prumeru.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 15:28, RE: Prosba
anonym posted by:
zamindrákovaný závistivec se svojí šunkou škoda
mindrák máš ty, pakliže patříš k těm, co si musej něco dokazovat porušováním dopravních předpisů.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 15:30, RE: Prosba
anonym posted by:
mindrák máš ty, pakliže patříš k těm, co si musej něco dokazovat porušováním dopravních předpisů.
Běž si zaonanovat slušnáku.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 15:36, RE: Spotřeba
anonym posted by:
jaj lidi z vas mluvi zavist..... tak ma na to aby platil spotrebu ja taky kupuju shel v power a to jsme student a na benzin si vydelavam sam....a to ze srovnavate range rover je smutne tento anglicky predrazeny shit je snad povestny svou ocelovou konstrukci ale jinak v terenu naprosto vyhori...MJ. ... lidi co si koupi cayane urcite do terenu nepojedou ...koupi si ho pro s ve bezpeci a bezpeci svy spolucestujici ...koupi si ho aby bez problemu vyjeli kazdy kopec na nasich cestach....a nikde neuv...
Mam Opel Vectra GTS s pouhymi 100kW (proste socka) a taky mi neprijde, ze bych nejaky kopec nevyjel. Podobne, v zatackach se kyvajici obludy, nechavam daleko za sebou. A to se spotrebou kolem 6l. Presto ze to auto jezdi dalece prez 200km/h. A to pri rozumne jizde s prumernou spotrebou kolem 6l. Tak nevim kdo je tady zamindrakovany. Prijde mi, ze ten kdo na dalnici dojede kolonu v levem pruhu, ktera predjizdi kolonu kamionu v pravem pruhu a ac vidi, ze neni kam uhnout, svymi 2,5t a nalestenymi trubkami si vynucuje uhnuti, aby se pohnul o jednu pozici v kolone kupredu a mohl buzerovat dalsiho. Ale koneckoncu, to neni vina auta, ale jeho "pilota". Je smutne, že když člověk jede podle GPS 140km/h, tak na D1 vyloženě překáží. Demokracie není od toho, že si každý dělá co chce, ale že se dodrzují dohodnuta pravidla i kdyz jsou sebeblbejsi do jejich zmeny nebo zruseni.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 15:39, super tank
jedno jsem nedavno rozkutalel 200m do pole a urcite beru dalsi.je to super vuz!a ten olej?ha ha
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:06, RE: Spotřeba
anonym posted by:
Mam Opel Vectra GTS s pouhymi 100kW (proste socka) a taky mi neprijde, ze bych nejaky kopec nevyjel. Podobne, v zatackach se kyvajici obludy, nechavam daleko za sebou. A to se spotrebou kolem 6l. Presto ze to auto jezdi dalece prez 200km/h. A to pri rozumne jizde s prumernou spotrebou kolem 6l. Tak nevim kdo je tady zamindrakovany. Prijde mi, ze ten kdo na dalnici dojede kolonu v levem pruhu, ktera predjizdi kolonu kamionu v pravem pruhu a ac vidi, ze neni kam uhnout, svymi 2,5t a nalestenymi tr...
Jasně GTS 100KW a jasně že za 6 litrů. A ještě napiš tu, no víš, jak jezdíš hrubo přes 200km/h. Asi 205,že? Jseš aspirant na zatím největšího debila tady, jen tak dál!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:08, RE: Spotřeba
anonym posted by:
Jasně GTS 100KW a jasně že za 6 litrů. A ještě napiš tu, no víš, jak jezdíš hrubo přes 200km/h. Asi 205,že? Jseš aspirant na zatím největšího debila tady, jen tak dál!
Porušoval každý a kdo tvrdí, že ne porušuje dodnes.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:09, RE: anti-eko
anonym posted by:
není podivné, že auto pro pět lidí má spotřebu paliva skoro stejně vysokou jako kamión, který veze 40-50tun nákladu? mě tahle paralela děsí.
kamión žere zhruba 50 litrů na 100km vlastní zkušenost a tohle dle uživatele 18l
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:15, RE: KDE NA TO BEROU?
anonym posted by:
AUTO MU NEZÁVIDÍM, JEN BY MĚ ZAJÍMALO, KDE SE DÁ NA TAKOVÉ AUTO VYDĚLAT? CHTĚL BYCH HO TAKY, ALE S NORM. PLATEM SI ČLOVĚK NEMŮŽE DOVOLIT ANI NOVOU OKTÁVKU NATOŽ CAYENE.
Vydělat se na to dá, jen nesmíš být zaměstnanec, mít "koule" a něco umět.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:19, RE: KDE NA TO BEROU?
anonym posted by:
Vydělat se na to dá, jen nesmíš být zaměstnanec, mít "koule" a něco umět.
Jo jo kdo umí, umí. To je v pořádku, alespon někteří debilové se maj vo čem bavit u piva.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:28, RE: anti-eko
anonym posted by:
Ty to platíš? Platí si to sám, je to jeho věc. Pokud jdeš o emise nebudou o moc horší než u vyskákáné 10 leté feldy. Navíc tolik kolik on zaplatí na spotřební dani na benzin málokdo zaplatí státu jako dan z příjmu.
Platí si to sám, to sice ano, ale my jsme se mu na to složili v ceně všech výrobků, ke kterým pracovně jen přičuchl.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:30, RE: Prosba
anonym posted by:
Běž si zaonanovat slušnáku.
onanii nemám zapotřebí, narozdíl od tebe, Narcisi
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:34, Nesympatie
Ekologie - nevím, tak nějak jsme se narodili všichni na jedné Zemi a jestli si pán rád dýchá spálený olej, je to jeho věc, ale strká mi to pod nos a to je moje věc. Jestli se chtěl jen pohodlně a rychle vozit, mohl si koupit Lexus s hybridem a zskal by u mne nějaké bodíky.

Celkově mi ten člověk ale nemůže být moc sympatický - hypotetická situace - ve 180 míjí Felicii, která mu hezky uhla z cesty, jenže najednou Feldě (nebo jemu) praskne pneumatika. Výsledek Feldu rozmašíruje, aniž by ho to zastavilo, ale změní mu to směr. Bezproblémů přejede svodidla, možná na nich nechá nápravu, ale ani to dvě a půl tuny nezastaví a za svodidlama čelně sešrotuje další auta. Fakt hustá představa, nerad bych byl poblíž, až se mu to stane.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:42, Kde na to vzit? :-)
Je nekolik zpusobu jak na to vzit, napr. pan Topolanek Volvo pres 2mil. ma za 400tis, A tet cumte!
Reknu to jednoduse z 10 zacinajicich podnikatelu zbohatne 1. Zacnete krast a pritom miyt dobre kamarady na spravnćh funkcich a mate vydelano.
ODS
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 16:53, RE: cena benzinu
anonym posted by:
kvuli takovymdle "nefrustrovanym" mamlasum platime 34+Kc za litr benzinu!!! takovejchle USAmagoru je bohuzel dost!!!! doufam ze mu novy lihovy benal upravi motor, protoze ten felickar pojede dal!! P.S. pro trubky co na me budou reagovat ostreji nez ja na dotycnyho: klidek hamburgrari
Doufám že benzín bude stát 50kč za 1l aby takový unavové a socky neměli blbý keci!! jo a začni makat a budeš moc mít taky lux.auto ale tím že sedíš na gauči a chlastáš pivo nic mít nebudeš! socko!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:00, RE: Kde na to vzit? :-)
anonym posted by:
Je nekolik zpusobu jak na to vzit, napr. pan Topolanek Volvo pres 2mil. ma za 400tis, A tet cumte!
Reknu to jednoduse z 10 zacinajicich podnikatelu zbohatne 1. Zacnete krast a pritom miyt dobre kamarady na spravnćh funkcich a mate vydelano.
ODS
Typická závist voliče Paroubkovi ČSSD. Lidi už by si konečně měli uvědomit, že svět se nedělí na hodné chudé a zlé bohaté. Kdo je v produktivním věku a je zdravej (včetně rodiny), nemůže si nevydělat na slušné, byť i ojeté auto. Stačí jen nesedět celý den u internetu a začít vytvářet hodnoty.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 22.10.2007 17:03, RE: Kde na to vzit? :-)
anonym posted by:
Typická závist voliče Paroubkovi ČSSD. Lidi už by si konečně měli uvědomit, že svět se nedělí na hodné chudé a zlé bohaté. Kdo je v produktivním věku a je zdravej (včetně rodiny), nemůže si nevydělat na slušné, byť i ojeté auto. Stačí jen nesedět celý den u internetu a začít vytvářet hodnoty.
sorry - Paroubkovy...
respond
  1 ... 3 4 5 ... 9

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.