anonym posted by:
Mam peugeot 205 CTI, letni vozitko.. je to rok 87, takze jsem menil skoro vsechno, nakup v roce 2000 za 70, investice celkem tak za 100k, prodejni hodnota asi 30, a tak chapu ze nekdo ma k auto citovy vztah. Kdyz je krasnej den, slunicko, sundam strechu a nesere me, ze jsem za to auto vytopil tolik penez. Bez posilovacu, kontakt se silnici, nebe nad hlavou, splasena koza pode mnou....
Kupujte si auticka, kazdej co se mu libi..
dík za dobrou recenzi dobře se četla a ani jsem nevěděl že se můžu ještě něco nového o Vectře dozvědět, já jsem taky toho názoru koupit zachovalejší auto, vyměnit co je třeba a s investicí jste pořád o hodně níže než koupit novější, kde taky většinou vyměníte spoustu spotřebních dílů (brzd. části, výfuk,apod) ale celkově to vyjde o hodně dráž, vždyť investice do auta je jedna z nejhorších
Kecy typu jezdíš ve stoletý m šrotu jsou mi úplně ukradené - směju se těm co koupí auto za 300 lůitrů a pak jim nebyde na základní údržbu ale hlavně že to je skoro voňavka že s tím pořád něco je no a co že. Sám mám corollu z roku 91 koupenou za 40 tispo výměně brzd destiček kotoučů, dvou dílů výfuku a předních tlumičů (za cca 10 tisíc) mám auto celkem za cca 50 tisíc do kterého lteď liju pouze olej a benzín (ujeto od koupě cca 40 000 km) a myslím že 5 let mi může v pohodě ještě sloužit.