0
back

diskuze k tématu: KIA pro_cee´d - první dojmy majitele

category of topic classification: korejská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 13:04, RE: KIA
anonym posted by:
Jake auto mam tedy dle Vas zvolit? Jake je to prave?
Das Auto !
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 13:48, RE: Jižní Korea
anonym posted by:
Přesně tak. Ten co psal o tý reklamní masáži měl pravdu.
Tak tedy takto: Škůdka je totální srač.a, ale neberu ti jí, když chceš, tak se v ní voz. Dovol však to samé druhým a vůbec, zalez do díry a chcípni
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 14:27, služební ceed
Kámoš má služební fabinku - dává jí co proto, za 2měsíce kotouče, gumy apod. Po zkušebce má dostat ceeda v combi, tak jsem zvědavej, jak dlouhou KIA vydrží takový zacházení ))). fakt se na to těším !
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 15:35, RE: Jižní Korea
anonym posted by:
Tak tedy takto: Škůdka je totální srač.a, ale neberu ti jí, když chceš, tak se v ní voz. Dovol však to samé druhým a vůbec, zalez do díry a chcípni
Nezuř:)) Klidně se voz v čem chceš, resp.na co máš. Ale nedělej nám ostatním další díru do pr...s tím, jak je to perfektní.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 16:54, RE: Focus
anonym posted by:
Astra je prostě astra, kam se hrabe focus.
A blbec je blbec. Focus je ve tride jasny favorit.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 16:58, RE: recenze po třech týdnech užívání??
anonym posted by:
v cene co za ne vysolis :)
Muzes si koupit Focus treba v akci. Ale to jiste vis.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 17:49, cena
škoda,že nám sem autor nenapsal cenu. Já to odhaduju podle popisu na výbavu Comfort + pár věcí navíc,že se pod 450 000 Kč nevešel. Pak si ale rozhodně nemyslím,že vypadá dražší než je.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 18:02, RE: cena
anonym posted by:
škoda,že nám sem autor nenapsal cenu. Já to odhaduju podle popisu na výbavu Comfort + pár věcí navíc,že se pod 450 000 Kč nevešel. Pak si ale rozhodně nemyslím,že vypadá dražší než je.
A to v tom nemá ani stabilizační systém.Pak by ta cena šla už na půl milionu.Takže myslím,že se rozhodně nedá mluvit o levným autě.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 18:13, RE: cena
anonym posted by:
Octávie tour 19tdi s klimou mech. a ABS(no pár věcí tomu chybí) mě spočítali na 440t. Je sice zastaralá, ale osvědčená. No nakonec jsem koupil od známého (dovozce) z německa 3,5roku starou v plné výb. (xenony,boschmonotronik,vyhřívaný sedačky, tempomat,....dokonce aj stěrač to má vzadu) se serviskou nebourané bez škrábanečku 150tis km za 290tis Kč (cena nové byla 620tis) máme ji půl ruku 10tis km zatim bez poruch a sebemenších nákladů mimo paliva 5,3l/100km. (rozvody měla udělaný ve 120tis a olej se zatim neměnil longlaif) tak a teď do mně jak jsem naletěl.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 18:32, RE: cena
anonym posted by:
Octávie tour 19tdi s klimou mech. a ABS(no pár věcí tomu chybí) mě spočítali na 440t. Je sice zastaralá, ale osvědčená. No nakonec jsem koupil od známého (dovozce) z německa 3,5roku starou v plné výb. (xenony,boschmonotronik,vyhřívaný sedačky, tempomat,....dokonce aj stěrač to má vzadu) se serviskou nebourané bez škrábanečku 150tis km za 290tis Kč (cena nové byla 620tis) máme ji půl ruku 10tis km zatim bez poruch a sebemenších nákladů mimo paliva 5,3l/100km. (rozvody měla udělaný ve 120tis a ole...
No nevím, jestli jsi naletěl, na tu octávku, nebo na "longlaif". Nicméně já bych nechtěl ani jedno! Za 290 kolíků bych si koupil třeba strší Mazdu 6 z roku 2004, sice starší, ale svez se v oct a svez se v mazdě))) Jinak long life je nesmysl a dnes už to hodně servisů nedělá, ale jak je libo. TDI to možná skousne, ale moderní CR by to asi nedal))
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 18:43, RE: cena
anonym posted by:
Octávie tour 19tdi s klimou mech. a ABS(no pár věcí tomu chybí) mě spočítali na 440t. Je sice zastaralá, ale osvědčená. No nakonec jsem koupil od známého (dovozce) z německa 3,5roku starou v plné výb. (xenony,boschmonotronik,vyhřívaný sedačky, tempomat,....dokonce aj stěrač to má vzadu) se serviskou nebourané bez škrábanečku 150tis km za 290tis Kč (cena nové byla 620tis) máme ji půl ruku 10tis km zatim bez poruch a sebemenších nákladů mimo paliva 5,3l/100km. (rozvody měla udělaný ve 120tis a ole...
Hlavne pozor, dle nekterych zdejsich prispevku, je u levnych automobilu setreno na materialu. Takze patrne i u teto octavie budou nekvalitni plasty, nekvalitni dilenske zpracovani a pod ;)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 19:02, RE: recenze po třech týdnech užívání??
anonym posted by:
Muzes si koupit Focus treba v akci. Ale to jiste vis.
V akcich se prodavaji ty s nekvalitnim plasty a nekvalitnim dilenskym zpracovanim jak je v nekterych zdejsich prispevcich tvrzeno?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 19:24, RE: bez předmětu
anonym posted by:
To si nemyslím. Superb z roku 2002 je o něčem jiném než stejně stará Sonata. Možná ta nejnovější generace Sonaty ten Superb dorovnala, ale zase jen ten už končící model. A kia magnetis z roku 2002?
cože????? To nemyslíš vážně
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 19:26, RE: bez předmětu
anonym posted by:
cože????? To nemyslíš vážně
to patřilo k tomu přísp. z 10:41
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 20:00, RE: Focus
anonym posted by:
Tak nevim, ale memu SW tuhne rizeni pri zvysovani rychlosti.
Přesně tak , mám Accenta a při pomalé jízdě jde řízení lehoučce a při rychlé tuhne.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 25.04.2008 20:20, RE: služební ceed
anonym posted by:
Kámoš má služební fabinku - dává jí co proto, za 2měsíce kotouče, gumy apod. Po zkušebce má dostat ceeda v combi, tak jsem zvědavej, jak dlouhou KIA vydrží takový zacházení ))). fakt se na to těším !
Á, panáček si léčí mindrák na na autě, další typicky česká vlastnost - na něčem či někom přece musím vybít svoji frustraci. Chudáci ti okolo, kteří jsou nucenými svědky a často i nevinnými oběťmi! Být majitelem či zodpovědným pracovníkem firmy, již by u mne tento člověk nepracoval.

PS. Beru zpět, pokud Váš kamarád je testovacím jezdcem Barum Continental...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 26.04.2008 17:09, RE: KIA
Banjo posted by:
Kdyby českému občanovi šlo jen o cenu, bude tu jezdit v nižší střední nejvíc Loganů. Potom C4, Linea, Astra a Mégane jsou všechny v základu levnější než Ceed. Za stejné peníze koupíte Note, i30 nebo Bravo, Přesto se jich prodá míň. Dražší jsou z mainstreamu už akorát japonci (Lancer, Mazda 3, Civic, Impreza), Focus a Golf. Jo a taky Leon a Octavia.
Nejvíc se prodá Oktávek, pak dlouho nic, potom Golf, Focus a Mégane. Fakt si pořád ještě myslíte, že tady jde jen o cenu?
Zřetelný vliv reklamy...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 26.04.2008 17:19, RE: bez předmětu
anonym posted by:
vice jak 60let existence Kia uz precejenom nejaka tradice je. Jinak ma celosvet. prodej za 2007 je 1.3mil automobilu.
60.let Kii - tradice. V Togliati nebo jak se to v tom Rusku jmenuje vyrábějí žigulíky taku už nejmíň 35 let a před tím tam určitě dalších 20 let dělali tanky - takže taky tradice
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 26.04.2008 17:47, RE: bez předmětu
anonym posted by:
60.let Kii - tradice. V Togliati nebo jak se to v tom Rusku jmenuje vyrábějí žigulíky taku už nejmíň 35 let a před tím tam určitě dalších 20 let dělali tanky - takže taky tradice
No jistě! Kia má houby tradici. Nebo tady snad někdo víte jaký modely dělala Kia v osmdesátých letech?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 26.04.2008 17:52, RE: Ceed?
kuko posted by:
ano, taky se furt směju těm argumentům, jak korejec/francouz/ital bude za 3 roky na 30% původní ceny, jak se Oktávka za ty 3 roky bude prodávat pomalu dráž než nová....

pro všechny experty - vedle máte link na stránku TipCars. Ovládání je velice user friendly, takže se nemusíte obávat že by jste to nezvládli. Skuste si zadat stejně starý vůz, stejnou motorizaci, stejný náběh,stejnou výbavu (samozřejmě přibližně, nikdy to nebude identické) a pak uvidíte jestli se skutečně vyplatí do Oktávie inve...
Ale ono to tak je. Stačí se kouknout na inzerci.
respond
  1 ... 4 5 6 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.