Zdravíčko všichni. Když jsem psal tuhle recenzi, ani jsem nevěděl jakou strhnu diskuzy
Uznávám že jsem se možná ukvapil když jsem jí psal už po tuším třech týdnech. S politováním však musím říct že většinu zmiňovaných chyb pozoruji i nadále. Rádio chytá signál seč může, je ale poznat že si vypomáhá monem. Problém se sedadli trvá, těžko se začnou sami vracet do původní polohy když na to nejsou dělané. Popelník jsem také stále nenašel a proto - kelímek od Mc Donalda. Tímto zdravím všechny kteří mě za to uráželi, byl to vtip. Co se podvozku týče, ať jen nekritizuji, začínám si zvykat. Pořád si ale myslím že se hodí spíše do Německa než k nám. Mám ale pocit že kritizovné tuhé řízení trošku povolilo. Těžko říct, jestli na to měl vliv upgrade softwaru řídící jednotky, který konečně odstranil problém s občasným škubáním motoru. KLIMATIZACE: S reklamací klimatizace jsem nepochodil. Dealer ji označil za standardní a její špatné fungování za "vlastnost". Fakt je že, po té co jsem se problémem začal více zabívat a srovnávat, našel jsem ještě jedno auto s podobnou vlastností - stará Škoda Fabia. U té to však není tak do očí bijící, protože kolečko pro regulaci je analogové a vypadá spíše orientačně. U jiných aut s digitálním displayem klimatizace jsem však problém nezaznamenal. Zkrátka jednou nastavíte teplotu a o víc se nestaráte. V Ceedu v chladném počasí začínáte na 15.5C, aby jste postupně dalších patnáct minut bojovali než se stejně dostanete na 21C. Rozdíl proč to neudělat hned je v deseti minutách zbytečného vedra navíc. Mrtvicový stav!
Závěrem bych vás všechny poprosil aby jste mě neuráželi. Nejsem notorický pedant ani frajírek, který si tohle auto koupil proto že vypadá dražší, jak někteří pochopili. Lbilo se mi a bylo za peníze které jsem měl k dispozici (omlouvám se že se mi nelíbila nová Fabia!). PS: Jo, a lak zatím neodpadává