anonym posted by:
No, když ti nefunguje klima za kterou sis u tohodle auta asi i připlatil, to nasere, neříkej, že ne.
Myslím, že to je i argument pro pána, kterej se naprosto demagogicky nahoře asi 5x ptal, co dostane v Oktávii oproti Kia víc. Možná se ho můžeme stejně demagogicky 5x zeptat, co dostane navíc v Kii. Klimatizace to asi nebude:)))
Já nevím, jestli se pán 5x ptal demagogicky, mně to přišlo naprosto v pořádku, já taky nevím, co v té škodovce dostane lepšího, než v té Kii. Oct. II. je tady taky chvilku, tak ji taky nebudeme hodnotit? To je pořád dokola, argumenty jak noha. Já se ptám taky, co dostanu v té Oktávii navíc, já to fakt nevím, nezlobte se.Nedávno jsem tady četl nadšeného majitele Passatu, jak psal, že už jenom když bouchne dveřmi, tak slyší rozdíl oproti konkurenci. Já mám služebního Passata a kdybych se dveřmi umlátil, tak neslyším žádný rozdíl, naopak, když sednu do svého Avensise, tak mně motor D4D vůbec neotravuje na rozdíl od TDI PD!!!! Lidi už se fakt proberte, nebo něco berete? Kámoš dostal nového Roomstera a když jsem viděl ty "kvalitní" plasty, tak se mi chtělo blít. Dokonce jsem tam našel otřepy, za tolik peněz, to nebyli schopni ani obrousit! Lidi vážně nevěřte na nějaké kecy, ale vyzkoušejte si auto sami a když se vám bude líbit, tak si ho kupte, nevěřte místním žvanilům, co tady vychvalují jen VW, fakt ne.