Co na to říct
Autor je machýrek, 96 aut, nota bene ženskejch si pamatovat nelze, jestli si to někam píše, o to větší je pako...
Nevěřím tomu, že s dieslem v Mondeu jezdí to rychlostní rozmezí nějak stabilně kopec nekopec, to je blbost, tak pružný nad 180 to není - to už tu někdo dokonce psal. A nota bene je kravina, že nad 200 to žere 8,5.
Je mi celkem sympatická jeho důvěra vyzkoušenému autu. Já mám od roku 2002 už třetí Mondeo kombi té nové - teď už vlastně staré - generace. Začal jsem na 1.8 klasika, pak 1.8 92 kw a teď dvoulitr - právě z důvěry v benzín, nízké servisní náklady, u dvoulitru i rozumná spotřeba versus rychlost a pružnost, dále totální spolehlivost, nikde mě to nenechalo. Jinak souhlas s perfektním podvozkem, řízením, dokonce i dobrým řazením (to nepochválil). Myslím, že ještě naposledy příští rok do nějakého zánovního kusu naskočím, než se vrhnu na nové (vypadá dobře, ale asi na něj nebude rozpočet, dvě děti řvou hlady
.
Plky o šířce interiéru jsem nepochopil, jestli jsou úzká auta, tak vW nebo audiny nebo volva ve srovnání s Mondeem! Místo pro nohy na zadních sedadlech bych nepodceňoval, až tam bude se dvěma dětma sedět manželka 1000 kilometrů, tak dotyčný pochopí. ROzvor prostě ničím nenahradíš
Jediná nevýhoda je podle mě absence 6. rychlosti u benzínu, možná by mohly posílit brzdy, jinak maximální spokojenost.
Autorovi bych doporučoval více pokory, ohleduplnosti a rozum do hrsti...