ivan2 posted by:
Pane Vaše argumenty pro nepoužívání pásů jsou opravdu stupidní a mají úroveň nějakého 18 letého tunera. Pokud Vám pásy vadí, choďte pěšky. Potom třeba zjistíte, že tolik špatné zase nejsou. Evidentně nevíte, co dokáže s nepřipoutaným člověkem udělat běžná nehoda. Nebo skončit na vozíku a celý život řešit co se sebou a jestli se náhodou za chvíli neposerete nebo si nestříknete do textilu, to taky neni úplně pohodička. Vím o čem mluvím, já totiž na tom vozíku jsem a právě proto, že jsem si nezapnu...
mrzi ma Vasa situacia a nikomu neprajem nic takeho. Zial uz nie som dlho 18 rocny a tuner som nikdy ani nebol a asi uz nebudem.
Za mojimi tvrdeniami o pasoch si stojim. Vzdy sa moze prihodit cosi a pri motorizme je to sama podstata veci. Ludia skacu bandzi dzamping, z lietadla, lozia po skalach a HLAVNE chodia do prace. Maju uvery a dlhy...Toto su nebezpecne veci a pritom do nas masiruju reklamy na pozicky, nutia nas chodit do prace za par supov, natacaju sa akoze nejsamlepsie reportaze o horolezcoch....bla bla
to ze nemam pasy mi nedava ziadny pocit ohrozenia ani nadvlady, jednoducha je to moje rozhodnutie a citim sa tak lepsie.