nstar posted by:
Este par rokov a vsetci budeme mat americke usmevy a vlajku...Cize ste nefajciar, abstinent, nechodite plavat, ani na bicykli, nerobite ziadne opravy a upravy okolo domacnosti - na to volate riadne firmu, nehravate futba a hokej uz vobec nie, na prechadzky do lesa tiez nie a ked uz niekam musite ist pouzivate skafander aby ste nerozhajdakali 36 milionov pre tych, pre ktorych znamenate cislo!!!??? Alebo sa tak o seba bojite - nechcel by som...
Ale jdi, to už je zahnaný ad absurdum. S tím, co Pavlík píše, souhlasím. Zapnout si samonavíjecí pás, o kterém v autě na sobě ani nevím je to poslední, co mě obtěžuje. Nenechám se zabít airbagem, který proti mě letí rychlostí 720 km/h při nějakém banálním ťukánečku.
Na broušení flexou nebo řezání motorovkou si taky nebereš brýle, protože přes ně o něco hůř vidíš?
Nekouřím, piju fakt minimálně (rád řídím
), sportu se nevyhýbám, stejně jako manuální práci i s nástroji, kterými se mohu zranit, ale ochrané pomůcky prostě používám. Ne kvůli státu nebo legislativě, ale kvůli mně samotnému. Léčit si zranění z vlastní blbosti považuju za zbytečnou ztrátu času.
Ale Tvoje uvažování je mi povědomé z dob, kdy mi bylo kolem 20-ti a taky jsem si myslel, že jsem nesmrtelný. Měl jsem kliku, že se mi tehdy nic nestalo. Lítal jsem z kopců na kole přes 60 jen v šortkách bez helmy. Teď mám rodinu a není to jen moje věc, pokud se mi něco stane.