Pavlik posted by:
Ano, starám se o sebea svou rodinu - asi jsem vážně egoista. Kdybyste alespoň dokázal používat přečtené informace a neblábolil něco o křížích na zrcátku - psal jsem, že jsem bezvěrec. Maximálně úsměvná je pro mne Vaše představa aktivní bezpečnosti (pominu, že tu pasivní neméně důležitou zcela ignorujete) - ujet dodávce která se na Vás lepí je při výkonech uvažovaných vozů sci-fi - ještě tak věřím, že se necháte bezpečně předjet. Mám asi trochu (zřejmě více než trochu) jinou představu o vozidle j...
Já mám najeto asi 150 tisíc km - většinu ve firemním autě a prakticky vše v hustém provozu Prahy, Brna i na D1 a v některých velkých městech v zahraničí (hlavně Vídeň a Bratislava), s čímž zase jaksi někdo nepočítal) a nezažil jsem žádnou, slovy žádnou, nehodu, když už jsme u té statistiky. Ano, byly tam četné náznaky, kdy mne předvídavost zachránila, ale vždy to bylo pod kontrolou. Dokonce i v situaci, kdy mne jakési SUV s borcama v kšiltovkách chtělo tlačit ven ze silnice se tomu dalo vyhnout, stačilo nezmatkovat.<br><br>
Ad ujetí dodávce. Pokud je to na rovině, lze ji pustit, pokud je to v nepřehledných zatáčkách, ani s malým autem není problém zde držet 90km/h a prostě ujet, protože ta dodávka tak rychle do zatáček nemůže, převrátila by se.<br><br>
Ovšem ta žádost o přiznání je fakt perla... Nechápu, proč bych měl jako někomu přiznávat, že nemám peníze na něco (zvlášť když je mám, ale prostě je mi proti srsti je za to utratit a důvody jsem uvedl jasně, nebudu se opakovat a stojím si za nimi). Honiče hvězdiček považuji za škodnou a ruku jim nepodám - nepodám ruku někomu, kdo mi dává jasně najevo, že on chce žít na můj úkor.
<br><br>
Jo a Česká republika je můj domov, není to žádná mizerná země! A že někdo vozidlu "dojemně" svěřuje svoje zdraví a bere ho jako svůj bunkr? Abych se nerozbrečel, nad chudáčkama v tanku, jak se obrňují před těmi zlými milióny Favoritů, Feld a Fábií, které pak ten tank někde srazí...