TOM posted by:
Neříkal jsem, že jsem znal jednoho, ale plno..... Když na bezpečnost nedáte, vaše věc. Těch co jezdili defenzivně a mysleli za ostatní a dopadli špatně znám taky plno - ne jednoho. Věřte, žádné hospodské řeči, ale praxe ze silnice.
Já prostě říkám, nic Vám nenutím, že podceňovat bezpečnost auta je hloupost.
Vůbec ve vašich hodnotách vidím velké rozpory. Ale jsou to vaše hodnoty, nenutím vám svoje.
Já bych ale dal přednost vetšímu vnitřnímu prostoru pro cestující, vy zas řešíte, že s autem o n...
Ano, spotřebu moc neřeším, protože spotřeba na dálku je u všech těch motorů plus/mínus půl litru stejná a já jezdím s autem většinou za spotřebu, která se uvádí na dálku. Ten rozdíl je minimální, ale to někdo, kdo má těžkou nohu, nikdy nepochopí. Cena za pneu je jen jednou z položek seznamu. SKoro všechnu součástky na nižší střední stojí víc než na malé auto. Ale to je těžké vykládat někomu, kdo to nikdy pravidelně nekupoval.
<br><br>
K tomu ostatnímu - tenhle uživatel je symbolem dnešní nepraktické reklamami ovlivněné generace. Před sebou má jenom ty bezpečnostní hvězdičky a prostor pro cestující a jízdní vlastnosti a dynamiku a image a já nevím co, jak to zná z reklam, ale že bych musel otce donutit, aby zbořil branku a rozšířil si o 6 cm vjezd do garáže, abych tam mohl občas taky najet, když něco servisujeme, to je mu šumák - přitom je to neprůstřelné. Kočárek jsem uvedl jako příklad neskladné věci (kterou stejně už nevozím). Dále je to třeba dětské kolo s bočními kolečky společně se skládačkou, různé bedýnky, stolečky, židličky, tvárnice, 4 zimní kola, prostě všechno, co se občas přesunuje a je neskladné + nějaká rezerva, aby to tam vešlo. U malého kombíku většinou bez problémů, u běžné střední třídy neřešitelné.
<br><br>
A když někdo napíše, že Toledo je na podvozku Golfa III, tak to celkem svědčí o tom, jak jsou jeho informace důvěryhodné. Hospodské (+možná ještě reklamní) řeči hadra.
<br><br>
A mimochodem určitě raději pojedu ve starším autě, ze kterého velmi dobře vidím (aktivní bezpečnost), než v rakvi s 5 hvězdičkami s několika úzkými průzory, u které se mi za A sloupkem schová chodec nebo ve slepém úhlu zrcátek celá dodávka.
<br><br>
A ještě mne napadá - není tohle autor celého toho "povedeného" článku?