0
back

diskuze k tématu: Volkswagen Polo TDI - první dojmy uživatele

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 11:59, RE: milion kilometrů s tdi
Muroň posted by:
A hudbu z mládí, cos měl na kazetách, sis konvertoval do MP3?
Co to je konvertoval? Co to je MP3?
Pssst. Nikomu to neříkej, ale mám kazeťák v autě a jeden starej schovanej pod postelí.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:00, RE: turbo emocion,Martin
Muroň posted by:
To vim - kontroluju si ho na radarech s displejem v obci. Tuhle jsem jel tachometrových 170 a radar hlásil 161 a navíc svítilo ZPOMAL!
tak tohle může udělat jen skutečnej IDIOT! chlapče, jdi se léčit, vrať řidičák i rodnej list a v Bohnicích vyřiď ať od tvý klece zahoděj klíče.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:01, RE: milion kilometrů s tdi
Muroň posted by:
Myslím, že to škodě nevadí. Kdyby sem začali vozit 1,3 MPI Feldu vyráběnou v Indii (jakože ji tam nevyrábějí), tak se najde hodně koupěchtivých.
Taky se děsím levných čínských hrůz, že si je lidi koupí, prostě protože jsou o trochu levnější. Že je to nebezpečnej šmejd první kategorie, to je vedlejší.
Bohužel i tady platí, nemám na to kupovat levný věci. Bohužel dav se tím moc neřídí.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:04, RE: milion kilometrů s tdi
anonym posted by:
Co to je konvertoval? Co to je MP3?
Pssst. Nikomu to neříkej, ale mám kazeťák v autě a jeden starej schovanej pod postelí.
Nestyď se. V autě pod subwooferem mam gramec.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:04, RE: turbo emocion,Martin
Muroň posted by:
To vim - kontroluju si ho na radarech s displejem v obci. Tuhle jsem jel tachometrových 170 a radar hlásil 161 a navíc svítilo ZPOMAL!
jj ted už ty obecní radary celkem ujdou, ale dokud to ukazovalo jenom dvojciferný čísla, tak stim byla nuda:D
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:05, RE: turbo emocion,Martin
tomaskrtek posted by:
tak tohle může udělat jen skutečnej IDIOT! chlapče, jdi se léčit, vrať řidičák i rodnej list a v Bohnicích vyřiď ať od tvý klece zahoděj klíče.
Krtku, to byl samozřejmě vtip. Včera jsme s manželkou pekli krtkův dort - to vtip není.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:14, RE: milion kilometrů s tdi
anonym posted by:
Víš jaký je mezi námi rozdíl? Kromě toho, že jsem daleko hezčí, nekeckám. Já mám Kylie v dokladech. Co tam máš ty? Vsadíme se, že Muroň ne?
Sázím své poslední auto, že já se opravdu jmenuji Kylie.

Jsi na řadě..
Rád bych Ti věřil, ale nemohu. V aplikaci MVČR jsem zjistil, že žádná osoba českého občanství a žijící v ČR toto křestní jméno nemá. Já jsem Ruda Muroň.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:14, RE: milion kilometrů s tdi
Muroň posted by:
Nestyď se. V autě pod subwooferem mam gramec.
Dobrý! A nepřeskakuje ti při jízdě? Nebo dáváš na přenosku nějaký závaží, aby líp "seděla"?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:17, RE: milion kilometrů s tdi
Muroň posted by:
Rád bych Ti věřil, ale nemohu. V aplikaci MVČR jsem zjistil, že žádná osoba českého občanství a žijící v ČR toto křestní jméno nemá. Já jsem Ruda Muroň.
Ale můžeš! A zapomněl jsi vsadit svoje auto (ještě jedno na nákupy by neškodilo. Tak vsadíme se?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:18, RE: turbo emocion,Martin
Muroň posted by:
...a pak ses probudil s rukou v lavoru.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:20, RE: PD vstřikování
anonym posted by:
no co je zase toto za saska se znalosti pumpe duse,to uz tadyk dlouho nebylo
Naštěstí už brzy bude na TDi potřeba průkaz veterána, takže co diskutujeme, že?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:21, RE: milion kilometrů s tdi
anonym posted by:
Dobrý! A nepřeskakuje ti při jízdě? Nebo dáváš na přenosku nějaký závaží, aby líp "seděla"?
Přeskakuje, ale poslouchám techno, tak to neni ani poznat. Poohlížím se po fonografu...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:22, RE: milion kilometrů s tdi
anonym posted by:
Ale můžeš! A zapomněl jsi vsadit svoje auto (ještě jedno na nákupy by neškodilo. Tak vsadíme se?
Co máš za auto?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:26, RE: Zastaralé TDI
anonym posted by:
Proč se toho TDi tak zastáváte? Vy fakt netušíte, že končí? že ho odepsal i jeho výrobce? Common rail nepotřeboval větší objem, i levné 1.9 v alfě se samozřejmě 1.9 vw vyrovnalo. Ten 2.2 HDi od PSA a 2.2 D od Hondy patří jen mezi nejlepší motory vůbec. To jsem zase nevymyslel já, ale odborníci na motory. Proč si myslíte, že tomu rozumíte líp? Jel jsem jak 1.9 TDi tak Hondou tak 2.2 HDi a udělejte to taky a až PAK se hádejte.
Nevím jestli jste četl všechny příspěvky zde(už jich je docela dost) a taky v těch anonymech se člověk těžko vyznává.Ale nepodepisují se ostatní,nechce se mi taky.
Už jsem ale napsal,že se TDI nezastávám,nejsem jejich příznivec ( preferuji vysokoobjemové benziny) a to že od roku 2003,2004 byly překonaný jsem sám napsal.
Chtěl jsem jen naznačit,že není vše tak černobílé jak si plno lidí myslí. Ještě na počátku tohoto desetiletí nebyly common raily tak vychytaný aby výrazně převálcovaly TDI,takže pokud někdo uvažuje o koupi naftové ojetiny ve věku 5 - 8 let, bude ještě TDI hrát ve výběru nezanedbatelnou roli.
TOM
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:27, RE: milion kilometrů s tdi
anonym posted by:
Milý Rudíku! Opravdu se jmenuješ Rudlík Muroň? Ty jsi policista, že máš přístup do databáze obyvatel? To mě trochu vzrušuje...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:28, RE: milion kilometrů s tdi
Muroň posted by:
Co máš za auto?
Stále ještě toho Brumlu C5 3.0 V6 24V
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:29, RE: milion kilometrů s tdi
Muroň posted by:
Přeskakuje, ale poslouchám techno, tak to neni ani poznat. Poohlížím se po fonografu...
Fonograf? Dobrý, ale jak tam konvertuješ svý LP desky?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:30, RE: milion kilometrů s tdi
anonym posted by:
...že vůz je v péči servisáka znalého VW motorů.
To máš dobrý, kdy švára dělal někde kde používají common rail, měl bys to lepší.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:32, RE: milion kilometrů s tdi
anonym posted by:
Stále ještě toho Brumlu C5 3.0 V6 24V
Nezlob se na mě, do toho nejdu. Přece nevsadím svoje koncernové auto s tédéíčkem proti nějakému frantíkovi s hydropneupérováním. To je jako sázet podsklepený zděný barák proti montované hale.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.08.2008 12:35, RE: milion kilometrů s tdi
Muroň posted by:
Nezlob se na mě, do toho nejdu. Přece nevsadím svoje koncernové auto s tédéíčkem proti nějakému frantíkovi s hydropneupérováním. To je jako sázet podsklepený zděný barák proti montované hale.
To je mi líto, ale chápu že bys neměnil. A opravdu se jmenuješ Rudlík Muroň a opravdu jsi policista? A nosíš uniformu? A manžel je zrovna na služebce...
respond
  1 ... 10 11 12 ... 15

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.