anonym posted by:
No,tak jednak nejsem vůbec uraženej. Proč ti tak připadám?
Já se chtěl jen zastat toho Rudy. Rada ani Rudlík se mi nelíbí. Možná je Rada jen překlep a stejně tak já viděl,když ten někdo napsal Kolie ( promiň,že to opakuju). Já v tom fakt neviděl vůbec psa,ale taky jen překlep. Dokud si to nerozmázla tak mě to fakt nenapadlo.
To spíš ty tady oslovuješ lidi zvířecími jmény - broučku apod. Já vím, v těch anonymech se nedá vyznat,ale působí to možná maličko povýšeně.
Když někoho neznám,nebudu mu řík...
Kolie mi nepřijde vtipný, ale neurážím se. Ten původní příspěvek s kólií ale urážlivý byl, a myslím že ne omylem. Rudlík se mi líbí a vůbec to nemyslím zle. Tomu svému co jsem s ním zapsána na straně 208, 25tém řádku s láskou říkám i Buřtíku. Jde o to jak je to myšleno. Ostatně Muroňě (Jak se to píše správně?) jsem se ptala, jestli mu to nevadí. A nevadí, viď Rudlíku? Že mu to připomnělo dětsví a já maminku mne až tak netěší, ale chápu.
Rudlíčku, pojď k mamince, dostaneš autíčko a vidíš ten znáček VW tady vpředu, tak takový autíčka si kupuj až budeš dospělý a po celý život. ..... Tak to mi třeba přijde vtipný a vůbec to nemyslím zle nebo urážlivě. Narozdíl od toho kojota Kóliota
S těmi broučky si jen hraju, dělá mi to totiž dobře, víš? Já jediná holčička mezi tolika chlapečkama. Ale nemyslím to zle, píchnout jsem si chtěla opravdu jen do toho štěkacího Kóliisty. A 38 let, hmm, to není až tak vysoký věk, ne?
Ano Petře, se závěrem tvého příspěvku musím bezvýhradně souhlasit.
Tak zas někdy "na přečtenou" broučku, pa Kylie