anonym posted by:
no to je ale krasny blabol. urcite uz jsi mel vlhko v trenkach, kdyz kdyz jsi to dopisoval. Zrovna jsem tu mel jednoho kolegu s takovym uzasnym mondeem, co melo lehke problemy se startovanim a az to konecne chytlo, tak to zase vypadalo, ze to neni ani tak kultivovany ctyrvalec jako spis nedoladeny dvoutakt. Taky by se dalo vypravet o novem mondeu, co se mi snazil vnutit jen prechytraly prodejce v praze. Hezka kara za 920k. Az teda na palubku, ktera byla pokroucena od slunicka a zatimco na je...
více méně souhlasim, Mondeo není takovej zázrak jak každej mele, to nový je sice jízdníma vlastnostma zas o kus dál, ale jako auto který mi má sloužit třeba 300tis km ho neberu. Já osobně jsem zvolil Mazdu 6 facelift - ano, už slyším narážky o korozi atd, ale.......... To už mam vychytaný. A navíc, je to snad jediná slabina na tomhle voze, tak co, to hlavní co dělá auto autem je jak má bejt - ocel kde má bejt ocel (podvozek), nepředimenzovaný motory (benziny - žádný turbo aby se to hnulo nepotřebuje), spolehlivost (150tis km bez poruchy, jen výměny toho, co se mění na všem, mimoto stále s původním podvozkem), super jízdní vlastnosti (netřeba komentář)........ mohl bych pokračovat. Škoda fakt jen té antikorozní ochrany, ale jak bylo řečeno, každá automobilka šetří kde se dá.......... a při troše péče to nepovažuju za tragédii, ačkoli chápu, že když si někdo koupí novou káru a za 4 roky se objeví rez, tak to nasere. Ale....... to už mám vychytáno......... to auto za to stojí.
Osobně nemám nic proti Passatu, ani proti Mondeu, ale mě tahle auta nebaví.