Wednesday 25.03.2009 10:38,
co je lepší
Dobrý den, jsem tu nový, tak se přidám do diskuze, podle mě bych volil také FORD Mondeo combi a je jedno, jestli benzín nebo diesel. A to jednoduše z prostého důvodu. 1 - do 250 000 kč seženu např. na portále mobile. de od roku výroby 2004 !!! již od 4500 eur, samo že to bude mít nalítané hafo km, ale píši od 4500 eur., je jich moře a stačí vybírat. 2 - super podvozek, obrovský zavazadlový kufr, a samo že hafo místa všude. 3 - rozvod je u dieslu pokud se nepletu hnán řetezem, takže téměř bezúdržby. Benzín myslím také, ale nejsem si jist. Já sám tento vůz nevlastním, ale měl ho můj švagr, služební Mondeo v dieslu 96 kw, r.v. 2004 a nebylo prý špatné. Akorát tu spotřebu měl poměrně vysokou cca 7.5 l, ale po asi roce ježdění mu spadla na 6.5 l, dostal to jako nové, takže se to asi potřebovalo zajet. Ale to víte, bylo to službní, takže s tím asi nejezdil zrovna jako s pohřebákem. Na závěr, myslím že není co řešit prostě zkuste Mondeo, a uvidíte. V dnešní době je opravdu za pakatel takhle vybavený ojetý vůz a hlavně servis a i díly jsou asi nejlevnější na zahr. vozy u nás, aspoň to tady někdo psal. Koupil bych prostě do cca nějaké částky a zbytek bych nechal stranou na opravy. A prosim Vás zapomeňte na koncern VW, nic proti nim nemám, ale jsou tak obrovsky předražené a tak se kradou, vím co povídám, dělám ve státní správě, ty raději ne.
respond