To zdeny:
Ale jo beru, já vím, že jsem nic asi neporadil, ale ten člověk bohužel má jen těch 70 a něco chce. A jelikož mám teď trochu času, tak jsem si řek že něco napíšu. Spíš jen tak nahlas přemejšlím
. Já se právě těmahle levnýma autama zabývám a tak mi to nepřijde absurdní se o tom bavit. Je jasný, že pro člověka co tuhle částku dá za dovolenou na kterou jede pětkrát do roka je tahle debata absurdní a blahoskloně se pousměje...bude li to vůbec číst. Já mu to přeju, vůbec nezávidím. Je holt schopnější, bo co
. Ale já žiju ve světě, kde drtivá, opakuji drtivá většina lidí bojuje s nedoplatkama za plyn jednou ročně, bojuje s důchodama, bojuje s tím že dotuje mladý, bojuje s dětma a se stavbou domu, kdy se před vejplatou řeší jestli zplatit pozdějc za to či to, aby to vyšlo. Brát to jak říkáš, tak to můžeme všichni zabalit a jít se pást. Taky bych radši spravoval třeba baworáky, bral pět kil za hoďku a vydělával slušně. Ale rozhodli jsme se žít tady a tak se snažím zapadnout. Umíš si představit, že řeším ještě shnilý fáčka, že lidem vysvětluju dozblbnutí ať to vyhoděj a koupěj si ojetou Fábku za pade...že látám starý první astry, corsy, punta, devatenáctky, laguny, megany, 306, 405, medvědy, atd...? To sou lidi co prostě nemaj a nebo někdy paradoxně mají ale jsou šetřivý, ale ty auta prostě využijou do mrtě. A pro tyhle lidi...je ta vaše vysmívaná Octáva 66kw doslova snem. Ať ti to zní sebeabsurdnějc. Proto tvrdím, že třeba ta Octa je o něco dost bezpečnější než filda. Ale jak říkám. Je to jiný svět. Víš, věř nebo ne, ale dá se koupit klidně např. A4 za 500 euro, vyměnit motor pokoupenej z dílů a máš pěknej vozík za hubičku. Podobnou věc už jsme dělali nesčíslněkrát. pro někoho, známý...nikdo si nestěžoval. Ty řekneš...to je spodina...to dávám běžně za hůlku na golf
např. Ano, jsme spodina, ale ....proč ne? Nebo někdo to šmahem zhodnotí...za tyhle prachy slušný auto nekoupíš. podívej, právě dostavujeme domek, novostavbu. Cena dodavatelsky v projektu 3,3m. Ptal jsem se tehdy projektanta, na kolik se dostanem když skoro všechno udělám sám...říkal že tak na 2,2...míň ani vyndru. Skoro končíme, a už je jeasný, že to není víc jak 1,3...a garantuju, že většina lidí by ti za náš domek utrhla obě ruce, není vůbec nějak špatnej...víš, jsou to výzvy. Alespoň pro mě. Když někdo řekne že nejde za 70 sehnat slušný auto...je to relativní, ale jde. pro člověka, co bere 15t je sdiíčková octa solidní bezpečný auto....Vítej u nás
P.S: prosím tě, že tě tak trápí ten avensis
. Vlečný táhla. Dodavatel tvrdil, že je nikdo nedělá. Tak mi volal do HK Toyoty...ta s tou vopicí
, a tam řekli, že tyhle táhla nikde nemaj a že je musej objednat ( nevím odkud ) a že to klidně měsíc bude....co mi na tom nevěříš??? Je to Avensis, combík, D4D, r.2000...ano, je to tuctovka...ale vidíš...není. Jo a po vrakovištích opravdu nejezdím...to už by opravdu nebyl servis ale bordel. No jsem teda pako, nebo si tám vyrobit z balzy...nebo co by jsi mi poradil...? jinak děkuju za omluvu...beru to a dosmrti dobrý