0
back

diskuze k tématu: Škoda Roomster - jak ji hodnotí majitel?

category of topic classification: česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 20:02, RE: Roomster
anonym posted by:
Pochopil. Protože Roomster je o chlopuek horší než Dacia, bude časem svému majiteli pít i víc krev... .
U Drákuly bych měl největší obavu z koroze. Všechny ostatní závady a "závady" nijak nevybočují ze standardu škody wagen a ostatních no name značek. Vnitřek žádnej luxus, ale neurazí. Motor 1,5 DCi s 62 kW je mnohem lepší než 1,4TDi ve Fábii. Tižší, téměř bez turboefektu a je obstojně odhlučněnej (na rozdíl od obou benzínů) a zatahuje téměř v celém spektru otáček. Za cenu stejně vybaveného Room...
No, pochval si to! Dobrej je hlavně ten tiŽší motor bez turboefektu:))
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 20:04, RE: Roomster
anonym posted by:
Teda to že by Logan MCV měl být kultovním slyším poprvé, ale úplne nepředstavitelná představa to zase není. Viz třeba Multipla, ne? 8-)
Ne jako Multipla, spíš jako Trabant.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 20:10, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Ze zkušenosti (firemní kraksna) s tímto vozem mohu prohlásit ty údaje o spotřebě za naprosto choré nesmysly škodovkáře. To auto žere uvedené hodnoty leda při max. do 90 km po okreskách při teplotách nad 20... Jinak se s tou almarou na dálnici nevlezu nikdy pod 8,5 a to jedu v rozmezí 120-145, pak už mám pocit že se to při předjíždění náklaďáků a autobusů musí převrátit... Dále: nepoužitelný přístup do kufru s hranou cca 20 cm pod úrovní dveří, 2 dětské sedačky tak tak a zapínam je z předního sed...
Možná kdyby ses líp učil, měl bys jako služební lepší...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 20:11, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Ze zkušenosti (firemní kraksna) s tímto vozem mohu prohlásit ty údaje o spotřebě za naprosto choré nesmysly škodovkáře. To auto žere uvedené hodnoty leda při max. do 90 km po okreskách při teplotách nad 20... Jinak se s tou almarou na dálnici nevlezu nikdy pod 8,5 a to jedu v rozmezí 120-145, pak už mám pocit že se to při předjíždění náklaďáků a autobusů musí převrátit... Dále: nepoužitelný přístup do kufru s hranou cca 20 cm pod úrovní dveří, 2 dětské sedačky tak tak a zapínam je z předního sed...
Dealer?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 21:45, Silně jsem v loňském roce přamýšlel o koupi tohoto auta.
Protože auto je přeci jenom značná investice, kterou je nutné vyzkoušet do všech detailů, tak jsem učinil. Sehnal jsem prodejce, který byl ochoten mi toto auto zapůjčit. Měřím 180 cm. Jsem zvyklý na vyšší posez v autě, pokud to jde. Po několikerém vystoupení z tohoto auta se mi vždy podařilo stehnem levé nohy stisknout páku ovládaní sedáku, takže jsem klesl razantně dolů. Nějak jsem byl tímto výmyslem vyveden z míry tak, že jsem se nakonec rozhodl pro koupi jiné značky. Protože vystupovat z auta, někdy až 5x za hodinu a absolvovat tyto otravnou činnost, případně na to neustále myslet, mi připadalo poněkud přitroublé. Nepátral jsem, jestli to vyřešili už jinak. Protože jak jsem zjistil, nebyl jsem sám komu to vadilo. Zaráží mě jenom to, že se v našem národě najdou i lidé, kteří to berou jako banalitu a mávnou nad tím rukou. Takovou mají radost z nového auta Škoda.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 01:25, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Ty seš asi nějakej chudáček žé? Auto je na ježdění, a né aby ho někdo hýčkal ty pako! A vůbec služebák má nalítat dvě kila za pár metrů a tradá sním do ÁÁÁček na oživení! To je už taková normální věc, víš tu ubožáku, všude na celým světě.
A ja myslel ze to ma jezdit a ne litat...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 01:27, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Dokonce jsem i řadil 5... bohužel se to vy*ralo... já vím ... 4 a 70 stačí že jo....
Dokonce zaradil i 5, to uz je na malou oslavu jak jsi sikovny...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 01:29, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Jéžíšmarjá! To je zasejc debil!

K věci panáčku! A neplácej nedorostlí pičo.iny.
Kdyz uz tak "nedorostly". Dodelej si zakladku.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 01:34, RE: bez předmětu
anonym posted by:
Zkuste to brát tak,že co člověk to jiný názor,každému se líbí něco jiného.Konkurence je veliká,takže je z čeho vybírat.Jinak dobře napsaná recenze. Některých zarputilých škodovkybijců co neumějí dát do hromady ani tři věty,aby to dávalo smysl je mi skoro líto.
Je zajimave ze se vzdycky najde 10x vic zurivych a radoby vtipnych skodovkobijcu v kazde diskusi nez normalnich lidi, kteri to auto taky treba nemusi, ale dokazou to napsat rozumne.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 03:11, OW - 40 ?
olej OW - 40 ? To se pak nedivím že Škodovka zas sežrala celou pixlu oleje na jeden vejlet
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 03:16, RE: Roomster
anonym posted by:
No, pochval si to! Dobrej je hlavně ten tiŽší motor bez turboefektu:))
Bod. Ale turboefekt není skoro cítit.

Osel
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 03:25, RE: Roomster a 3 dětské sedačky
anonym posted by:
A co máš za auto? My máme Focuse a problém to je. Nakonec to zapneme, ale přesto jak píše ten nad náma, zapínání pásů nám vyjde pod sedačky, takže je to dost nepohodlné. A taky se liší různé sedačky a podsedáky i pro stejně staré děti. Podsedák jsem musel vyměnit za jiný, ten první měl takové nějaké "uši" pro podvlečení pásů.
Ten Roomster má sedadla nějak jinak, jsou vzadu samostatné, určitě je to tam daleko větší než ve Fabii. Ta ale taky není auto střední třídy, takže bych to od ní ani nečekal.
Tak jo. Chevrolet Lacceti, rok 2006, 1,8 benzín 90kW, ve výbavě platina. V prostřed sedí největší z oslíků na podsedáku, na bocích ty dva menší oslíci v klasické sedačce. Vejdou se na pohodu, bylo to kritérium při výběru, přes který nejel vlak. Známej vedle má taky focuse a v této sestavě se vejde též. I do octávie (stříbrné, na hlíních atd.) se takhle vejdou. Zkoušel jsem to u osla bratra. Taky na pohodu.

Osel
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 09:33, RE: Správně začal autor....
Kolodмj posted by:
Ne, asi to zásadní peníze nestojí, ale tím spíš je nepochopitelné, že si za to Šhodovka účtuje příplatek. Je to skoro stejná hovadina, jako by za příplatek dodávali hlavici na řadící páku a v základu by tam trčela tyčka se závitem.
no dneska ráno jsem se díval akorát na Fabii 2 co nám stála před barákem a nemůžu pochopit jak na jednou stranu tam nacpou ty kvalitní měkčené plasty na palubku a před spolujezdcem tam pak nechají díru...

Ale je to zjevně normální...

Jsem zvědav jestli tu díru dávají i do vozů které so posílají na západní trhy?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 09:45, RE: bez předmětu
anonym posted by:
NO! Tak to už je síla!
Ještě nám všem ostatní začnou škodovkáři nutit, co se nám má líbit a co nikoli. Stačí sledovat statisky prodeje v jednotlivých státech. To je nějaké měřítko. Rozhodně však měřítkem není, když se se zaujetím pokoušíte sledovat jednu značku, potažmo tip vozidla. Určitě jezdá po Vídni daleko více třeba takových Fiatů Punto, nebo chceteli C Berlingo atd. To je přeci úplně jedno, kde co jezdí, podstatné je, že Roomster, ani F2 nejsou dle vkusu mnoha možná usedlých čechů/moravák...
Ano, dle tvého názoru. Názor někoho jiného pokud se mu něco líbí komentuješ jako že to je síla. Síla to je, ale Tvé hlouposti. Obdivuj si třeba Chevrolety mě je to fuk já fandím Škodě.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 12:34, RE: bez předmětu
anonym posted by:
Ano, dle tvého názoru. Názor někoho jiného pokud se mu něco líbí komentuješ jako že to je síla. Síla to je, ale Tvé hlouposti. Obdivuj si třeba Chevrolety mě je to fuk já fandím Škodě.
Síla ty burane není myšleno to, co se komu líbí.

Ale to, ty burane!!!!, jak vi, všichni škodáci, vnucujete ty popelnice každému! Takový hnusný rachotiny, jako je Roomster a F2 se opravdu málo kde vidí, a to je holý fakt. punkt.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 18:05, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Musíš se naučit jezdit a přestat si vymýšlet. Víš co je to korektnost? Udej adresu servisu a my se tam vypravíme.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 19:01, RE: Roomster
anonym posted by:
Recenze je¨sama o sobě věcná. Autor nelže o spotřebě jako Octávkáři TDičkáři a to se cení.
Roomster je pro lidi, kteří mají fantazii. Auto jinak slušný, ale drahý. Za ty prachy mám podobně vybavenou nižší střední třídu (teda ne od Škody), ve které nemusím řešit, zda tam dám tři autosedačky pro oslíky, takže proč kupovat malý auto? Jedině snad pokud s ním chci skákat jenom po městě.

Osel

PS: Dacia Logan MCV Dracula Edition je ale přece jenom o chloupek lepší! Má hodnotněji působící plasty v in...
PS3: Nejlepší je ale stejně stříbrná Octávie, v TDi a s červeným I, na hlínách a s křídlem! A jezdí přece za 3l/100km!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 19:12, ŠKODA
VŠEOBECNĚ A HLAVNĚ OCHCÁVKA VE STŘÍBRNÉ BARVĚ NA HLÍNÁCH VE STEJNÉ BARVĚ OPRAVDU VYPADÁ VELICE HEZKY,TAKHLE VYPARÁDĚNÁ SE VIDÍ MALOKDY.HOLT ŠKODA AUTA.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 20:27, wumpy
Ježíši když se vám fabieII a roomster nelíbí tak si ho nekupujte. V ČR je přes 30 oficiálních zástupců světových automobilových značek a tak je z čeho vybírat. Kdo se chce odlišit chce třeba ameriku .Mě se nová fabie ani roomster nelíbí. Líbí se mi mazda 2, ted jezdím fabií I a o mazdě 2 se uvažuje.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.04.2008 21:55, RE: Roomster
anonym posted by:
Autor ovsem lze pokud jde o barvu (nebo je barvoslepy) ponevadz je cervena...
Ty jsi na těchto stránkách pravděpodobně poprve DEŽO.
respond
  1 ... 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.