0
back

diskuze k tématu: Škoda Roomster - jak ji hodnotí majitel?

category of topic classification: česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:20, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Ze zkušenosti (firemní kraksna) s tímto vozem mohu prohlásit ty údaje o spotřebě za naprosto choré nesmysly škodovkáře. To auto žere uvedené hodnoty leda při max. do 90 km po okreskách při teplotách nad 20... Jinak se s tou almarou na dálnici nevlezu nikdy pod 8,5 a to jedu v rozmezí 120-145, pak už mám pocit že se to při předjíždění náklaďáků a autobusů musí převrátit... Dále: nepoužitelný přístup do kufru s hranou cca 20 cm pod úrovní dveří, 2 dětské sedačky tak tak a zapínam je z předního sed...
Auto se mě moc líbilo, jsem asi blázen, ale je to tak. Nedočkavě jsem ukecával šéfa (oto horší, že je to exmanželka), aby mně dal na tohle zelenou. Bohužel po najetých cca 60 tkm musím konstatovat, že to je hrůza. Ta nětěsnost je opravdu otřesná, odskakována je hrozné, skřípání a vrzání palubky atd. Je to opravdu nepovedený vůz. A ta spotřeba - mám také 1,4 a jezdím celkem svižně, dělám tak 8,5+-1 jak kdy a kde.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:25, RE: .
anonym posted by:
Chapeme, ze si vsechno musis prerikavat 2x, aby jsi vedel co rikas, ale nam to staci napsat jen jednou...
zase další debil.
Prosím piště komentáře pouze k danému problému kur.a!
Pořád dokola jenom někdo buzeruje, kdo kde udělal nějakou chybu apod. Jsem si jist, že ten pisatel to jistě nechtěl poslat dvakrát. Ale stalo se né?! Tak to chápu a nepičuju!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:38, Vužití???
K čemu to je, když se to nedá použít ani jako rodinný auto nebo pick up??? Pro každé použití najdete více nedostatků jak pozitiv a s motorem a výbavou je to za raketu....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:39, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Ze zkušenosti (firemní kraksna) s tímto vozem mohu prohlásit ty údaje o spotřebě za naprosto choré nesmysly škodovkáře. To auto žere uvedené hodnoty leda při max. do 90 km po okreskách při teplotách nad 20... Jinak se s tou almarou na dálnici nevlezu nikdy pod 8,5 a to jedu v rozmezí 120-145, pak už mám pocit že se to při předjíždění náklaďáků a autobusů musí převrátit... Dále: nepoužitelný přístup do kufru s hranou cca 20 cm pod úrovní dveří, 2 dětské sedačky tak tak a zapínam je z předního sed...
No a jiste s tim jezdis jako s vlastnim kdyz doskakujes pul metru, ze? Ze ty budes jeden tech umelcu co jezdi stylem to je sluzebni, musi vydrzet vsechno a vymetes kazdy kanal jen aby abys vsem dokazal jaky to je shit auto :o))) Nauc se jezdit a pak o necem pis.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:45, RE: .
anonym posted by:
zase další debil.
Prosím piště komentáře pouze k danému problému kur.a!
Pořád dokola jenom někdo buzeruje, kdo kde udělal nějakou chybu apod. Jsem si jist, že ten pisatel to jistě nechtěl poslat dvakrát. Ale stalo se né?! Tak to chápu a nepičuju!
O urovni pisatele vice vypovida obsah jeho prispevku nez to, ze to poslal 2x. I kdyz to mozna spolu trochu souvisi...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:45, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
No a jiste s tim jezdis jako s vlastnim kdyz doskakujes pul metru, ze? Ze ty budes jeden tech umelcu co jezdi stylem to je sluzebni, musi vydrzet vsechno a vymetes kazdy kanal jen aby abys vsem dokazal jaky to je shit auto :o))) Nauc se jezdit a pak o necem pis.
Jéžíšmarjá! To je zasejc debil!

K věci panáčku! A neplácej nedorostlí pičo.iny.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:55, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Dokonce jsem i řadil 5... bohužel se to vy*ralo... já vím ... 4 a 70 stačí že jo....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:57, RE: Vužití???
anonym posted by:
K čemu to je, když se to nedá použít ani jako rodinný auto nebo pick up??? Pro každé použití najdete více nedostatků jak pozitiv a s motorem a výbavou je to za raketu....
využití? nekonečné sebeuspokojování a přesvedčování se, že je to české, levné, výhodné, úžasné, nové a blablabla ))). Škoda jen, že je to auto k (_!_)nu
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 16:58, RE: ze zkušenosti
anonym posted by:
Ty seš asi nějakej chudáček žé? Auto je na ježdění, a né aby ho někdo hýčkal ty pako! A vůbec služebák má nalítat dvě kila za pár metrů a tradá sním do ÁÁÁček na oživení! To je už taková normální věc, víš tu ubožáku, všude na celým světě.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 17:00, RE: Vužití???
anonym posted by:
využití? nekonečné sebeuspokojování a přesvedčování se, že je to české, levné, výhodné, úžasné, nové a blablabla ))). Škoda jen, že je to auto k (_!_)nu
je to myšleno i jako sebeukájení? No, patnáct mně už sice bylo, ale žeby? Jinak je to samozřejmně pravada, od A po Z. A fertich. Jako češi jsme v tomhle opravdu dost hloupí.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 17:06, Roomster RS
Neplanuje Skodovka ostrou verzi tohodle modelu? :)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 17:07, RE: Roomster RS
anonym posted by:
Neplanuje Skodovka ostrou verzi tohodle modelu? :)
Ted take resim koupi ojeteho vozu, zatim u me vede Okta 1 ts combi

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?auto=skoda-octavia-rs&idvyrb=594&akce=detail
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 17:27, RE: bez předmětu
anonym posted by:
1) multipla1
2) roomster
3) fabia2

stačí?
To ma byt hitparada ankety "Sereda roku"?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 17:56,
No vonehdá jsem taky uvažoval nad chujstrem ale nakonec to vyhrala prohnilá felicia s milionovym najezdem, ale neva mam ji aspon na hlinach a v plne naloži (volant a sedačky)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 18:41, RE: bez předmětu
anonym posted by:
Jsem tad ze nepatrim do tveho okoli :o)
Zkuste to brát tak,že co člověk to jiný názor,každému se líbí něco jiného.Konkurence je veliká,takže je z čeho vybírat.Jinak dobře napsaná recenze. Některých zarputilých škodovkybijců co neumějí dát do hromady ani tři věty,aby to dávalo smysl je mi skoro líto.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 18:59, RE: prostorný...
anonym posted by:
Auto, kam nedám 3 lidi nebo 3 dětské sedačky dozadu vedle sebe, těžko mohu prohlásit za rodinný či prostorný....
Spousta lidí nepotřebuje vozit vzadu tři autosedačky.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 19:17, RE: bez předmětu
anonym posted by:
To ma byt hitparada ankety "Sereda roku"?
ANO! Přesně tak jsem to myslel.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 19:21, RE: Roomster RS
anonym posted by:
Ted take resim koupi ojeteho vozu, zatim u me vede Okta 1 ts combi

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?auto=skoda-octavia-rs&idvyrb=594&akce=detail
hmmm...
Tak to je síla! Po 130tkm GO motoru, to je fakt dobrý!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 19:25, RE: motor
anonym posted by:
Samozrejme, ze se autorovi zda motor 1.4 slaby ... staci se podivat do nabidky a zjistite, ze silny motor tam neni zadny a pouzitelne jsou pouze horni dva motory v nabidce (1.6 16V a 1.9 TDI).
No, ja jsem tu 1.6 zkousel a zrovna me to nenadchlo...pomala odezva a zatah taky nic moc. A taky dost hlucne. Jinak se mi Roomster libi, design je docela odvaz (asi prvni originalni design od Skodovky) a prostorove je taky vyborny. Fakt je, ze tohle auto se bud hodne libi nebo hodne nelibi, nic mezi tim neexistuje.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.04.2008 19:58, RE: Roomster a 3 dětské sedačky
anonym posted by:
Osel nekecá. Tři sedačky v autě nižší střední třídy občas mám. Tedy abych byl přesný, dvě klasické dětské autosedačky (nikoli vajíčka, to už máme za sebou) a jeden podsedák. Místa na tancování tem není, ale vejdou se. Do Fábie (za stejný prachy) se nevejdou, do Romstra nevím ale podle recenze taky ne.

Osel
A co máš za auto? My máme Focuse a problém to je. Nakonec to zapneme, ale přesto jak píše ten nad náma, zapínání pásů nám vyjde pod sedačky, takže je to dost nepohodlné. A taky se liší různé sedačky a podsedáky i pro stejně staré děti. Podsedák jsem musel vyměnit za jiný, ten první měl takové nějaké "uši" pro podvlečení pásů.
Ten Roomster má sedadla nějak jinak, jsou vzadu samostatné, určitě je to tam daleko větší než ve Fabii. Ta ale taky není auto střední třídy, takže bych to od ní ani nečekal.
respond
  1 ... 3 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.