anonym posted by:
mám 183 cm což svého času byla průměrná evropská výška chlapa... v pohodě se vejdu na přední sedadlo a zároven se vejdu i na zadní sedadlo když mám přední nastavené na sebe. Na zadním sedadle mám k přednímu opěradlu asi 10 ž 15. Mám novější vnitřek kde oproti předcházejícímu mělo být více místa, ale to jsem nikdy nezkoušel.
Směju se jak se tady mluví jak je Mazda3, Focus, Ceed, Peugeot 308, Bmw1 rozhodně lepší, než Octavia II. Dobře v některých ohledech mohou, ale jsem přesvědčený, že pokud chce někdo nové rodinné auto do cca 550000Kč, tak souhrnem svých vlastností je Octavia 1.8 TSI nejlepší auto na trhu. Mazda3 nemá motor ani zavazadlový prostor, BMW1 je uvnitř jako fabie, Focus nemá motor a pokud chci kufry tak musím volit verzi kombi, Ceed tak ten je současně in, na korejce dobrý, ale jinak tvrdý podvozek, laciné plasty, slabý 2.0 motor a přeposilované řízení a Peugeot 308 někdo zmínil 1.6 175 tak se podívejte do ceníku, ta cena je někde jinde. Takže když má někdo cca 550 je nejlepší volba OII 1.8 TSI.