Tomi posted by:
taky by mě zajímalo jak se ty ceny změní,divný je to,že pracuju ve firmě,kterou živý prodej ojetin a ani tady nikdo neví jak nastavit správně ceny...
Kylie:já ti rozumím,ale ti co taková auta mají to pochopí až příliš pozdě.Potom už zbydou 2 možnosti.
1,že to auto už nemá význam prodávat a vyjezdí ho dokud to půjde.
2,že až zjistí,že přišli o 80-90% prodejní ceny tak jim zbydou oči pro pláč a za 1000kč to někomu střelí.(a ten si to nepřehlásí a bude jezdit na minulého majitele).
Já ty souvislosti chápu (věřte, že je znám z vlastní praxe, byť, řekněme o "level" výš .. a jistě to pokračuje i dál .. ostatě tatínek říkával: "Vše se neustále opakuje, jen kulisy se mění.." - což "pasuje" i na tuto situaci)
Nic to nemění na tom, že to co se připavuje je "teoreticky" dobře. Že to mělo proběhnout jinak, s delší "přípravou" atd. to asi ano, ale to v česku není nic vyjímečného ... (nechci "urážet", ale jsem spíše překvapena, když státní správa něco zvládne "správně", než v opačném případě .-)
PS: Já bych očekávala vaše 1) - vozy se "dojezdí" a sešrotují - což je cíl a opravdu to je "správně"