Tuesday 21.12.2010 02:17,
Kola
Jen maličkost,pokud si autor myslí,že Japonci mají drahé díly,tak jen srovnání.Litá kola originál Honda pro Accorda z roku 2006 mě stála asi o 500,- víc než ta jeho na tohle HTP "žihadlo" a všichni jistě víme,že Accord je trochu jiná třída,originální přední brzdový kotouč,Accord vs. O2,ten pro Hondu je o 200 dražší.Moje zkušenosti s F2 s HTP 1,2,motor není ani do města,do kopce na světlech v zimě to táhne hůř než Š120,neustále mi padal kobereček na nohy,lepení ani výměna těch "špuntíků" co ho tam drží nepomohli (nakonec jsem ho ustřihl),sedačky jsou,no jedním slovem "otřesné" i ta Š120 má pohodlnější,třeba je to na delší trasy lepší,ale potom bych si nekupoval 1.2HTP,ložiska předních kol po 50 tis. v tahu,žárovky v hlavních světlech každý půl rok prasklé,podvozek hrozný,takhle skáče po poli traktor.To co majitel tohoto "přibližovadla" dle jeho slov projíždí padesátkou s autem nakloněným na doraz (což potvrzuji,po zkušenosti z firemní F2) to můj Accord projede dvakrát tak rychle a bez nějakého extra naklánění.Chápu,že na koncernová auta (a hlavně Škodovky) se tady "nesahá",protože jinak je člověk veřejně pranýřován,ale většina těch aut je sice dobrá,ovšem jedině za předpokladu,že na nich bude poloviční cenovka.Navíc vím kolik jsme za ty F2 platili na firmě,takže Škoda má přirážku skoro 100% k výrobní ceně auta,když jako koncový zákazník odeberete jedno a to se bavíme o základní výbavě,bez těch předražených doplňků co si majitel pořídil
respond