capslock posted by:
Zbytečně nepřidávat a dojíždět ke křižovatce neznamená zdržovat. Pána předjíždět HTP mohou, vzhledem k tomu, že mimo město se rychlost příliš nedodržuje. Jestli je někdo kvůli tomu naštvaný, pak nemá za volantem co dělat.
Zase jeden, co si vybere jen co se mu hodí. Já jsem napsal, že do křižovatky dobržďuju taky, když člověk dává pozor, tak se dá odhadnout, jak dlouho t a červená svítí a jak dlouho ještě bude a tomu přizpůsobit jízdu. Ale to už jsem napsal a protože jste to ignoroval, píšu to znovu.
Ale když se extrémně loudám při rozjezdu, tak to znamená, že na další křižovatce nechytnu zelenou, ale už zase červenou a znovu stojím a smrdím chodcům pod nos (teda on smrdí hlavně ten s tím chrochtem). Semafory bývají synchronizované, existuje něco jako "zelená vlna", která počítá s normální jízdou a loudalové pošlou plynulost provozu do háje. Když za jedním takovým stojím, tak si počítám "tak tenhle mě stál dvě koruny na benzínu". A výsledek - právě ti loudové jsou ti bezohlední, kteří nutí ostatní porušovat plynulost jízdy a často tak vytvářejí nebezpečné situace.
A valkilmer se přiznal, že občas udělá něco ..., nechce přiznat co, ale pochybuju, že to zvýší bezpečnost na silnici.