mike posted by:
po Vasi prvni reakci jsem si nebyl jist, jestli jste jen dalsim z rady ctenaru, kterym se muj clanek proste nelibi nebo jestli Vase emotivni a velmi odsuzujici reakce nesouvisi treba s nejakou zkusenosti s nehodou s tragickymi nasledky pro Vas nebo nekoho z blizkych. V takovem pripade bych si reagovat nedovolil. Po Vasem druhem prispevku je uz zrejme, ze se spise jedna o ten prvni pripad. Neverim, ze bych zrovna Vas svym nazorem dokazal vyvest z Vaseho mylneho nazoru, ale diskuze se ucastni i ji...
A já se taky ozvu. Já jsem s těmi názory někde mezi.
K Bullitovu případu bych přidal Tajný závod ("první zásada mé italské jízdy - co je za mnou, mě nezajímá"). To auto je hezký a stádo koní by byla škoda nenechat pořádně zařehtat.
Jenže pak mi v hlavě zvoní zvonečky - co kdyby se z řady náklaďáků, kterou bych míjel třeba 160+, najednou vysoukala škodovka jedoucí 90- ? Tak někaj si přeju, abych si po případné nehodě (lidem se nehody nikdy nebudou vyhýbat věčně) nemusel celý život říkat, že kdybych tehdy jel podle předpisů, nemuselo to být alespoň tak vážné.
Takže přeju dobré reflexy, abyste uhlídal vždy nejenom sebe, ale i ty (případné kloboukáře) okolo.