0
back

diskuze k tématu: Porsche 911 Turbo - zkušenosti majitele po 4 letech

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:55, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
Kolodмj posted by:
Bylo tu milión případů, kdy jsi mohl vynadat autorům za mizernou češtinu, nikdy jsi se neozval. Sotva je tu jeden článek ve velmi dobré češtině o skvělém autě, tak se ozveš. Proč? Odpovím - na to auto nemáš, tak musíš ukázat, že jsi alespoň v něčem lepší než autor. Tak si to užij. VOLE.
kdyby mel nekdo opravovat cestinu v ostatnich clancich, tak by je (az na par vyjimek) musel prepsat do posledniho pismenka znovu
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 19:43, RE: super
anonym posted by:
Chtel bych reagovat na zaver clanku resp. statistiky TUV. Tvrdite ze auto uzivate bezne jako kazdy ale v prumeru 6000 rocne, to je teda silny podprumer kazdeho z nas. Podle meho jsou statistiky TUV v tomto ohledu vic nez zavadejici. Kolik se proda 911 a kolik takovych golfu atd.? Kolik projede TUV 911 za rok ve srovnani s tim golfem ci pasatem ?
Pokud kazda 911 bude rocne najizdet to co vy, bude kralem statistik i za 20 let, protoze moje mazda 6 se 120000km je prakticky jak nova a to je to pouze...
6000 KM NAJEDE I MŮJ OTEC PO NÁKUPECH A TO MÁ 82 LET.
6000 KM NAJEDU NĚKDY I ZA MĚSÍC A TO SE PAK POZNÁ JAK AUTO DRŽÍ. SLABŠÍ KUSY JAKO RENAULT, KTERÝ JSEM TAKY MĚL, DOSLOVA ODCHÁZÍ POD RUKAMA.
OBECNĚ U AUT MECHANICKY DIMENZOVANÝCH NA 400 KONÍ JE SPOLEHLIVOST V BĚŽNÉM PROVOZU LOGICKY VYSOKÁ. UŽIVATELÉ V PROVOZU OBVYKLE NEPŘEKROČÍ 50% VÝKONU. PAK VŠECHNO KRÁSNĚ DRŽÍ.
ZÁZRAK JA NAPŘ. 1,2HTP, KDE VĚTŠINA UŽIVATELŮ JEZDÍ PLYN VE DVO POLOHÁCH - BEZ PLYNU A PODLAHA, TAKOVÉ MOTORY DOSTÁVAJÍ POHULIT.
8 MI VÁLEC V PORSCHE 99% UŽIVATELŮ JEN LECHTÁ.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 20:12, vo ničom
ubohá recenze
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 21:15, RE: chválím
mike posted by:
i ja jsem prekvapen. A to mnozstvim diskutujicich, vyjadrujicich podporu, mezi ktere radim i Vas. Ono se to da taky pojmou tak, ze si nazory ostatnich prostuduji, treba se s nimi i stotoznim, ale dal uz nic. To, ze nekdo verejne deklaruje sve sympatie, vidim jako nesmirne pozitivni a nadejny fakt. Dekuji. Recenzi BMW prodiskutuji s redakci. Bude-li z jejich strany zajem, velmi rad tak ucinim.. :)
Množství kamarádů i sobě psaných pochval je skutečně obdivuhodné. Teď ještě zapojit komorníka, lokaje a pradlenu.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 21:29, RE: bez předmětu
anonym posted by:
ano, tak takhle zacina zanet mozkovych blan......
Ty ses myslím tak narodil. Oba rodiče zápal moz. blan a ty infikován
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 21:44,
Pekne napsana recenze, az na jednu veticku. ... narozdil od majitelu jedne pohanene napravy. Verte tomu, ze i nekteri majitele jedne pohanene napravy se tesi na zimu. A to i presto, ze se jedna o spatne pohanou napravu) (predni)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 23:14, RE: bez předmětu
anonym posted by:
ano, tak takhle zacina zanet mozkovych blan......
No to jsi mne opravdu pobavil A kam by si potom zařadil to "My, co jsme odkojeni Bullitovým případem, případně když máte možnost se pokochat osmiválci v Galardu nebo Audi RS4, cítíte malý hendikep" to je na zlaté písmo v ústavu pana Davida. Dlouho jsem se tak nezasmál, autor je zralý na Chocholouška, jasný případ demence.Kdyby bylo autorovi 60 dalo by se to svést na věk, ale takto? Jaká je Tvá diagnoza filištíne? Ptám se na autora, moji už jsi stanovil
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 01:18, RE: Diesel nebo benzín???
anonym posted by:
Prosím poraďte mi někdo zda se při koupi vozu zajímat spíš o dieselový nebo benzínový motor??? Všude kolem čtu recenze v takové podobě, že dieselový motor se vyplatí až v případě, že ročně najedu cca 30000 km a více. Zajímalo by mě proč tomu tak je když spotřeba u benzínových motorů je vyšší než u nafty a ani cenou se obě pohonné hmoty od sebe výrazně neliší. Pro úplnost bych chtěl koupit BMW 530 o obsahu 3.0 buďto diesel nebo benzín rok 2003-2004, kdy pořizovací cena obou vozů je takřka totožná...
vseobecne razdy su VSEOBECNE. Statisticky je priemerny benzin JEDNODUCHSI, a teda menej narocnejsi na servis.
Takze ak jazdite malo, tak Vam nevadi, ze benzin ma mensiu ucinnost a ze je zrajevsi, pretoze ta strata nie je taka velka, voci nafte, ktora ako NOVA byva (spravidla) DRAHSIA.
Mam benzin i naftu, ekonomika mi pre jazdy po meste a do prace vychadza lepsie pre benzin, na dlhe cesty s rodinou v plnom obsadeni MPV v nafte (pricom mi ale to dunenie skutocne VADI), pretoze MPV v benzine zeru vdaka aerodynamike (koeficient Cx nic moc, kvoli zadnej stene v style vrata od stodoly a treba ho nasobit celnou plochou, spravidla dvojnasobnou oproti slusnej limo) aj travu pri ceste. Naklady na servis nafty su VYSSIE. VYRAZNE. Ale verim, ze pri nejakom benzinovom "klenote", to vyjde na rovnako... Vzdy je to o konkretnom aute, konkretnom sposobe pouzivania ale najma o konkretnom cloveku. Mne tie nafty skutocne HUCIA a mozu ma presviedat, ze je to utlmene...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 01:33, RS6
volil jsem porsche turbo a RS6, svezl jsem se a nebylo pochyb, RS6 ...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 08:21, RE: RS6
anonym posted by:
volil jsem porsche turbo a RS6, svezl jsem se a nebylo pochyb, RS6 ...
To by mě docela zajímalo-čím tě ta RS6 tak přesvědčila?A neříkej užitné vlastnosti-o ty tady přece nejde.Chceš snad říct,že jede o tolik líp?To se mi nezdá.Já bych volil Porsche turbo.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 08:51, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
Gravedigger posted by:
kdyby mel nekdo opravovat cestinu v ostatnich clancich, tak by je (az na par vyjimek) musel prepsat do posledniho pismenka znovu
Naprosto přesně vystiženo.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 09:01, RE: připomínka
anonym posted by:
Jó kámo máš krásného ušlechtilého hřebce a i ta recenze také není špatná. Akorád bych tě trochu poopravil ,gallardo má deset a ne osum válců, (leda že by mi někdo dva ukrad ) ,osum jich možná bude až v letošním modelu a to ještě není úplně jistý. Pohon 4x4 se píše qvattro ,ale to je detail.
Hodně šťastných rychlích kylometrů a co nejmíň škodovek se strejdou v klobouku za volantem.
Teny
rychlích kylometrů?! Do you speak Czech or Tatarstan?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 09:29, RE: bez předmětu
Abadon posted by:
Vážený pane, podle obsahu článku soudím že jste nejen vlastníkem vozu ale zároveň psychicky dekompenzovaný jedinec s problem orientace v realitě.Svému okolí jste velmi nebezpečný! Jako lék na Vaši chorobu bych viděl jednu injeci systemem Dragunov s celoplášťovým tvrzeným projektilem ráže 7,62. Váš skalp bych viditelně přibil na viditelné místo na D1 pro výstrahu ostatním magorům jako jste Vy, kteří dělají z ostatních řidičů a jejich rodinných příslušníků rukojmí svých nevyzrálých osobností. Všec...
po Vasi prvni reakci jsem si nebyl jist, jestli jste jen dalsim z rady ctenaru, kterym se muj clanek proste nelibi nebo jestli Vase emotivni a velmi odsuzujici reakce nesouvisi treba s nejakou zkusenosti s nehodou s tragickymi nasledky pro Vas nebo nekoho z blizkych. V takovem pripade bych si reagovat nedovolil. Po Vasem druhem prispevku je uz zrejme, ze se spise jedna o ten prvni pripad. Neverim, ze bych zrovna Vas svym nazorem dokazal vyvest z Vaseho mylneho nazoru, ale diskuze se ucastni i jini, kterym bych chtel sebe a mne podobne obhajit. Nejdriv bych si rad sjednotil pojmy. V prvnim prispevku me vidite jako nevyzralou osobnost, v druhem jako 60 leteho dementa. Zkuste si to ujasnit, at muzeme pokracovat v diskuzi. To vse z jednoho clanku pro urcitou skupinu lidi, kde je meritem veci nikoli psychoanalyza cloveka, ktery ma nejakeho celozivotniho konicka, ale popis jednoho konkretniho auta! Kde ma oporu Vase tvrzeni majitel silneho auta = bezohledny jedinec? A kdyz se dnes chcete zbavit vsech majitelu Porsche, kdo bude na musce Vaseho Dragunova zitra? Vsichni, co nosi kostkovanou kosili?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 11:56, RE: RS6
anonym posted by:
To by mě docela zajímalo-čím tě ta RS6 tak přesvědčila?A neříkej užitné vlastnosti-o ty tady přece nejde.Chceš snad říct,že jede o tolik líp?To se mi nezdá.Já bych volil Porsche turbo.
Co říct už jsem jako v SSSR doporučuji se na to mrknout:
http://pecypz.ru/video/avtokatastrofa_477.html
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 12:00, Gratulace
Je pěkné si plnit sny )) a věřím, že k tomuti jste šel celkem dlouhou a nesnadnou cestou. Bohužel si čecháčci odkojení favoritem a teď sedlající jejich HTP a TDI zázraky v panice ze své frustrace neuvědomují, že tyto sportovní vozy jsou stavěny konstrukčně na mnohem vyšší rychlost a manévrovatelnost. Myslím že autor bude dostatečně vyježděný řidič na to. aby zvážil kde a jak a zda potenciál vozu použít či nikoliv. Já mám bohužel otřesnou zkušenost s piloty 01
se všemi červenými písmeny TDI, kteří se v neměcku loudají rychlostí 200km/h v levém pruhu, nadskakujích radostí jak jim to jede. A nemají tam co dělat. Doufám , že autor brzy popíše zkušenosti s 850i což je další moc pěkný kousek ))
těším se na další články tohoto typu, protože mi přinášejí radost, oproti článkům tupých ovcí co si jdou koupit do bazaru 10 let starý vůz a děsně se diví že mají problémy.
Přeji všem méně tupců na silnici...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 13:08, RE: Gratulace
jardeur posted by:
Je pěkné si plnit sny )) a věřím, že k tomuti jste šel celkem dlouhou a nesnadnou cestou. Bohužel si čecháčci odkojení favoritem a teď sedlající jejich HTP a TDI zázraky v panice ze své frustrace neuvědomují, že tyto sportovní vozy jsou stavěny konstrukčně na mnohem vyšší rychlost a manévrovatelnost. Myslím že autor bude dostatečně vyježděný řidič na to. aby zvážil kde a jak a zda potenciál vozu použít či nikoliv. Já mám bohužel otřesnou zkušenost s piloty 01
se všemi červenými písmeny TDI, ...
dekuji za nazor. V duchu svych predchozich reakci se nechci dostat do konfliktu se vsemi ridici s jejich TDi a HTP, kazdy totiz ma svou favorizovanou znacku, motorizaci... a taky auto jako takove v zivote kazdeho z nas plni ruznou funkci. Takze bych se zameril na, dle meho nazoru, nejdulezitejsi pasaz. Pokud mam touto cestou moznost oslovit nejakeho potencialniho zajemce o tuto kategorii aut, jdete prosim, v duchu posledniho prispevku, postupnou cestou, od slabsiho vykonu k silnejsimu. Je to idealni cesta pro Vas i Vase okoli, jak se toho dozit..
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 13:41, RE: chválím
anonym posted by:
Množství kamarádů i sobě psaných pochval je skutečně obdivuhodné. Teď ještě zapojit komorníka, lokaje a pradlenu.
to uz mu zavidis i to, kdyz ho neko pochvali? Cesi mi stale oteviraji nove dimenze...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 13:45, RE: bez předmětu
Abadon posted by:
No to jsi mne opravdu pobavil A kam by si potom zařadil to "My, co jsme odkojeni Bullitovým případem, případně když máte možnost se pokochat osmiválci v Galardu nebo Audi RS4, cítíte malý hendikep" to je na zlaté písmo v ústavu pana Davida. Dlouho jsem se tak nezasmál, autor je zralý na Chocholouška, jasný případ demence.Kdyby bylo autorovi 60 dalo by se to svést na věk, ale takto? Jaká je Tvá diagnoza filištíne? Ptám se na autora, moji už jsi stanovil
Abadone, na tomhle foru jsem uz zazil opravdu HODNE, a myslim ze i ostatni, ale ty jsi rozhodne v TOP 10 tech nejvetsich hovadin.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 17:56, RE: Pěkné autíčko
anonym posted by:
Chocholoušek, tvůj tatínek, se píše s velkým "Ch", tatrmane.
No jo, pičutka se nezapře, co? jééé, udělal jsem chybu, nenapsal jsem tě s velkým P.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 10.02.2008 18:10, nepřejícnost není jen v čr, to je všude
No já si splnil sen, že jsem si před cca. deseti lety koupil káru něco přes milion a to co následovalo, problémy se zaměstnancama, podpásovky od úředníků, sousedi tak padesát na padesát. Tak jak celé roky toužím opět po nějaké káře, tak z pudu sebezáchovy to prostě nemůžu udělat, jsem závyslý na určitých povoleních od města, taktéž na zaměstnancích a novým drahým autem bych se prakticky sám zlikvidoval. Ale až to jednoho dne všechno rozpustím, tak určitě si pořídím nějakou m3, porsche nebo něco podobného. Po zkušenostech vím, že to prostě momentálně nemůžu udělat.
respond
  1 ... 6 7 8 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.