0
back

diskuze k tématu: Porsche 911 Turbo - zkušenosti majitele po 4 letech

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 11:26, RE: super
mike posted by:
dobry den. Dovolim si polemizovat s Vasim nazorem. Jednak rocni probeh kilometru je u meho auta o neco vyssi nez uvadite(cca 8tis.), a dale nemohu souhlasit s tvrzenim, ze je to silny podprumer (vychazim z informaci od sveho okoli). Pokusim se sehnat statistiky, jaky je prumerny pocet km ceskych ridicu.. Dale se domnivam, ze pocet prodanych aut ve statistikach TUV nehraje roli, protoze vypocet zavad je veci pomeru zavad k poctu zkontrolovanych aut. A jeste jednou musim pripomenout, ze se sportak...
Zdravím. Průměrný nájezd je v ČR cca 12tisíc kilometrů na 1 řidiče. Pěkná recenze, s kolegou uvažujeme o koupi. Tento druh hodnocení velmi pomáhá utvořit si obrázek o konkrétním autě. A co se spolehlivosti týče, toto Porsche se pravidelně umisťuje do 5.místa
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 11:50, RE: super
anonym posted by:
Zdravím. Průměrný nájezd je v ČR cca 12tisíc kilometrů na 1 řidiče. Pěkná recenze, s kolegou uvažujeme o koupi. Tento druh hodnocení velmi pomáhá utvořit si obrázek o konkrétním autě. A co se spolehlivosti týče, toto Porsche se pravidelně umisťuje do 5.místa
diky za informaci. Tusil jsem, ze ta hodnota bude blizka te Vami udavane cifre.. preji spoustu zazitku za volantem v pripade, ze se pro Porsche rozhodnete!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 12:34, Pěkné autíčko
No jo, závistiví blbečci zde musí pořád prudit. Je to prostě nádherná kára. A ten magor, co tu neustále otravuje s pravopisem, to je případ pro chocholouška.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 12:42,
Ja to reknu asi tak, kdybch si poridil treba i ojete Porsche napr. ročnik 02 tak bych to vozidlo asi dloho nevlastnil. Odpovim Vam proc. Protoze mam dostatek opravdu dostatek zaskodnickych sousedu kteri by to za prve nevydychaly a za druhe by mi to vozidlo casem lemovaly ruzne pruhy, tim myslim poskrabane od ruznych predmetu. Ani bych se nedivil kdyby mi to vozidlo zhorelo. Tím chci poukazat na jistou Ceskou zavist ktera tu je uz od vzniku tohoto statu 1918. Proto vlastnim vozidlo ktere nikoho sprominutim nerozhodi disajnem ani technikou, i kdzy zelezo se krade ve velkem. vsude Tim ti preji hodne ujetch kilometru bez sramu a malo lidi kteri maji v ocich zavist.
TATRA MTX V8
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 12:52, RE: Pěkné autíčko
anonym posted by:
No jo, závistiví blbečci zde musí pořád prudit. Je to prostě nádherná kára. A ten magor, co tu neustále otravuje s pravopisem, to je případ pro chocholouška.
Chocholoušek, tvůj tatínek, se píše s velkým "Ch", tatrmane.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 14:56, RE: hm:/
anonym posted by:
auto dobry, ale predjizdet po tramvajovym pasu. Majitel je tak trochu prase.
Jaké prase? Pokud tam není poblíž tramvaj a nikoho neohrožuju, tak předjíždění po tramvajovém pásu je běžným denním chlebem, ať mým či jiných.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 14:59, RE: hm:/
mike posted by:
dekuji za Vas nazor a za Vasi podporu. Souhlasim s Vami, ale s dovetkem. Vase tvrzeni neplati pausalne, ale jen v mistech, kde je vyssi, nez povolena rychlost, bezpecna a neohrozujici ostatni. I me je proti srsti, kdyz policie striktne vyzaduje na primem useku dalnice dodrzovani 130kilometrove rychlosti stejne pro udrzovaneho moderniho sportaka i pro stodvacitku, ktera by bez spravnych konexi STKackem neprosla.. trosku me zarazilo prikre odsuzovani mnou zmineneho manevru predjizdeni po tramvajov...
Moji podporu mate vzhledem ke svemu stylu uz od zacatku. Ja sam taky nejezdim nijak pomalu, spis naopak, ale rozhodne nemam mindraky z toho, kdyz me nekdo predjede. Naopak, pokud ve zpetnem zrcatku vidim nejakou lahudku jak se hezky rychle blizi, udelam misto, labuznicky zamlaskam a potesim sve oko i ducha . A pak v hospode kliden reknu - hosi, dneska me predjela naaadherna kara.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 15:38, RE: hm:/
anonym posted by:
Moji podporu mate vzhledem ke svemu stylu uz od zacatku. Ja sam taky nejezdim nijak pomalu, spis naopak, ale rozhodne nemam mindraky z toho, kdyz me nekdo predjede. Naopak, pokud ve zpetnem zrcatku vidim nejakou lahudku jak se hezky rychle blizi, udelam misto, labuznicky zamlaskam a potesim sve oko i ducha . A pak v hospode kliden reknu - hosi, dneska me predjela naaadherna kara.
takovych ridicu jen houšť! A me zase verte, ze kdyz vidim nekoho, jako jste Vy, vsemi ctyrmi blinkry mu dam na vedomi, ze si takovyho manevru povazuju!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 16:29, chválím
Chválím autora, recenze je opravdu čtivá a zajímavá. Když vidím nějakou takovouhle nádheru tak uhýbám a jenom se kochám pohledem do zrcátek a zvukem motoru(z toho který přehluší i ten můj v kabině)Jsem rád že jsou i lidé kteří používají při řízení hlavu a nejezdí jako roboti přesně podle značek ani jako druhý extrém vypatlanci co jezdí 100 ve městě po silnici kde chodí kolem chodci.Nejvíc mě překvapilo chování autora, to se tu moc často nevidí, klobouk dolů. P.S. přimlouvám se za recenzi Vašeho BMW, BMW je moje krevní skupina. Přeji mnoho radostných kilometrů bez nehody
VK
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 17:58, RE: BMW
anonym posted by:
Tak to je celkem smutny za dobrotu na zebrotu.To jsou bohuzel lidi kterym prachy zatemnily mozek a slusny vychovani
Bohuzel znam autora osobne (nejen z doby studii) a jsem nucen s Vasim nazorem na jeho moralni kvality nesouhlasit. Jste trochu vedle.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:08, RE: chválím
anonym posted by:
Chválím autora, recenze je opravdu čtivá a zajímavá. Když vidím nějakou takovouhle nádheru tak uhýbám a jenom se kochám pohledem do zrcátek a zvukem motoru(z toho který přehluší i ten můj v kabině)Jsem rád že jsou i lidé kteří používají při řízení hlavu a nejezdí jako roboti přesně podle značek ani jako druhý extrém vypatlanci co jezdí 100 ve městě po silnici kde chodí kolem chodci.Nejvíc mě překvapilo chování autora, to se tu moc často nevidí, klobouk dolů. P.S. přimlouvám se za recenzi Vaše...
i ja jsem prekvapen. A to mnozstvim diskutujicich, vyjadrujicich podporu, mezi ktere radim i Vas. Ono se to da taky pojmou tak, ze si nazory ostatnich prostuduji, treba se s nimi i stotoznim, ale dal uz nic. To, ze nekdo verejne deklaruje sve sympatie, vidim jako nesmirne pozitivni a nadejny fakt. Dekuji. Recenzi BMW prodiskutuji s redakci. Bude-li z jejich strany zajem, velmi rad tak ucinim.. :)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:09, RE: BMW
anonym posted by:
Bohuzel znam autora osobne (nejen z doby studii) a jsem nucen s Vasim nazorem na jeho moralni kvality nesouhlasit. Jste trochu vedle.
zkus(te) sejmout masku anonymniho prispevku..
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:14, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
mike posted by:
docela by me zajimalo (myslim to vazne), jak byste si se slohem, v pripade popisu auta, poradil Vy.. Mimochodem, kdybych byl takovy puntickar, jako Vy, opravil bych Vam v textu vsechny chybejici hacky a carky..
Zajiste bych si se slohem poradil lepe, o tom neni sporu, nebylo by to pro mne nic nesnadneho, jsem psavec. Pokud si prectete zacatek clanku, nekolik uvodnich vet, vidite, ze to neni nic proti Vam, spise kritika predchozich prispevku na urovni seste tridy etc. Ale ty chyby tam proste realne jsou a nelze se tvarit, ze nejsou.
Co se tyka diakritiky, mam anglicka Windows a anglickou klavesnici, jelikoz programuji, nicmene i kdybych mel vse ceske, stejne bych psal "nahore bez", pouze u slov, kde by nebylo jasne oc jde, bych diakritiku pouzil. Jde to i na anglickych OS, ale je to slozitejsi. Napriklad v souvislosti s nekterymi prispevky, ktere na mne vulgarne utoci, mne napada mozna zamena slov paka s dlouhym "a" po "p" a paka. Tito tvorove jsou vsak ubozi "ostri tvrdalove s osmi tridami" a nestoji mi ani za odpoved, jen lehce zvedam levy koutek ust.
O Vas jsem mel lepsi mineni, ale zda se, ze i ja jsem omylny, vubec jste nepochopil, ze jste chvalen - samozrejme, az na ty chyby, ktere nejsou chybami ci preklepy v diskusi (az na jednu frazi), nybrz v klidu psanym clankem, o nemz se vedelo, ze bude hozen v plen davu.
PS: mohu-li pozadat, skoncete laskave s dvema teckami na konci vety, trha mi to opravdu bulvy.
Za pripadne chyby se omlouvam, za sve vyroky a nazory nikoliv.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:16, Diesel nebo benzín???
Prosím poraďte mi někdo zda se při koupi vozu zajímat spíš o dieselový nebo benzínový motor??? Všude kolem čtu recenze v takové podobě, že dieselový motor se vyplatí až v případě, že ročně najedu cca 30000 km a více. Zajímalo by mě proč tomu tak je když spotřeba u benzínových motorů je vyšší než u nafty a ani cenou se obě pohonné hmoty od sebe výrazně neliší. Pro úplnost bych chtěl koupit BMW 530 o obsahu 3.0 buďto diesel nebo benzín rok 2003-2004, kdy pořizovací cena obou vozů je takřka totožná. Já osobně ročně najedu tak 15000 km. Tak mi prosím někdo vysvětlete proč se nafta vyplatí až při najetí tak vysokého počtu km. Dík!!!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:31, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
anonym posted by:
Zajiste bych si se slohem poradil lepe, o tom neni sporu, nebylo by to pro mne nic nesnadneho, jsem psavec. Pokud si prectete zacatek clanku, nekolik uvodnich vet, vidite, ze to neni nic proti Vam, spise kritika predchozich prispevku na urovni seste tridy etc. Ale ty chyby tam proste realne jsou a nelze se tvarit, ze nejsou.
Co se tyka diakritiky, mam anglicka Windows a anglickou klavesnici, jelikoz programuji, nicmene i kdybych mel vse ceske, stejne bych psal "nahore bez", pouze u slov, kde by...
opozdene dekuji za Vasi recenzi, ktera ve me (a asi i u jinych) skutecne v prvni chvili vyvolala pocit, ze se Vam jedna spis o formu, nez o obsah. Ze jste byl lyncovan davem, mne radost necini. Ostatne mate vysostne pravo na vulgarni prispevky nereagovat. Alespon ja jsem se k tomu tak postavil a budi to ve me pocit, ze je to strategie uspesna. Hezky vecer
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:32,
Vážený pane, podle obsahu článku soudím že jste nejen vlastníkem vozu ale zároveň psychicky dekompenzovaný jedinec s problem orientace v realitě.Svému okolí jste velmi nebezpečný! Jako lék na Vaši chorobu bych viděl jednu injeci systemem Dragunov s celoplášťovým tvrzeným projektilem ráže 7,62. Váš skalp bych viditelně přibil na viditelné místo na D1 pro výstrahu ostatním magorům jako jste Vy, kteří dělají z ostatních řidičů a jejich rodinných příslušníků rukojmí svých nevyzrálých osobností. Všechny systémy v přírodě se jedinců jako Vy zbavují a já nevím, proč druh homo sapiens by měl být výjimkou. Be careful, you are training on. PS: závist s tím nemá nic společného
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:32, RE: připomínka
anonym posted by:
... a nepíše se kYlometrů ale kilometrů
a ani rychlich, ale rychlYch. ach jo, proc ti nejblbejsi jsou vzdycky nejvic slyset a videt.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:33, RE: Mozna to sem nepatri, ale je to pravda.
anonym posted by:
mlady cestinari, ber to tak, ze clanek neni urcen pro zkousku z jazyka ceskeho, ale pro techniky - tedy ve velane vetsine pripadu, pro ktere je bezne zkracovat casto se vyskytujici slovo tisic na tis., kteri chapou, ze Ynteligentni program pro psani textu po tecce napise velke pismeno a ne vzdy to kazdy opravi zpet a ze tecky za tisice se davaji z duvodu prehlednosti.
Navic zustava otazkou, zda Vas cternar mi se snazil clanek znamkovat nebo zda by se nesnazil na to auto alespon sahnout
Vam odpovim, nemluvite sproste, jen umyslne drze.
Nevim, kde berete jistotu, ze jsem mlady, a ze si tykame.
K technikum: sam jsem technik a nemyslim, ze technici zkracuji slovo tisic na tis. vsude (nac tady setrit jednim znakem?). Zda se Vam prehlednejsi tis. nez tisic? Mne ne. Y jsem pochopil, nicmene inteligentni program take vetu zacina velkym pismenem, cili tento program vylucuji. Navic k tomu musi byt take inteligentni uzivatel, ktery v nastaveni umi vypnout automaticke opravy, jelikoz mu zjevne nepomahaji. Posledni vete nerozumim, tak jako kdosi prede mnou. Je prilis "slozita" .
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:35, RE: bez předmětu
Abadon posted by:
Vážený pane, podle obsahu článku soudím že jste nejen vlastníkem vozu ale zároveň psychicky dekompenzovaný jedinec s problem orientace v realitě.Svému okolí jste velmi nebezpečný! Jako lék na Vaši chorobu bych viděl jednu injeci systemem Dragunov s celoplášťovým tvrzeným projektilem ráže 7,62. Váš skalp bych viditelně přibil na viditelné místo na D1 pro výstrahu ostatním magorům jako jste Vy, kteří dělají z ostatních řidičů a jejich rodinných příslušníků rukojmí svých nevyzrálých osobností. Všec...
ano, tak takhle zacina zanet mozkovych blan......
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 09.02.2008 18:43, RE: super
Kolodмj posted by:
Ty statistiky TÜV (německé STK) jsou hodně přeceňované. Je to totiž o tom, jak se kdo o auto stará. Pokud obracím každou korunu nebo automobilový ignorant a nechám řešení problémů až na čas, kdy mě vyhodí z STK, tak pak to auto vypadá jako poruchové. Pokud na to mám a jezdím na pravidelné kontroly do KVALITNÍHO servisu (značkový neznamená vždy kvalitní), pak na STK projdu bez problémů napoprvé. Takže o kvalitě vozu by vypovídalo spíše to, kolik oprav se muselo dělat při skutečně poctivě dělaných...
podle me ma statistika TUV nulovou vypovidaci hodnotu o poruchovosti aut. predevsim se tyka jen zavad odhalenych pri STK, takze zavad, s kterymi se da jezdit a vetsina ridicu o nich zrejme ani nevi, kdyz s nimi prijeli na STK. a za dalsi, jak uz bylo uvedeno, statisika vubec nezohlednuje kilometrovy najezd aut a peci o auto.
respond
  1 ... 5 6 7 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.