mike posted by:
docela by me zajimalo (myslim to vazne), jak byste si se slohem, v pripade popisu auta, poradil Vy.. Mimochodem, kdybych byl takovy puntickar, jako Vy, opravil bych Vam v textu vsechny chybejici hacky a carky..
Zajiste bych si se slohem poradil lepe, o tom neni sporu, nebylo by to pro mne nic nesnadneho, jsem psavec. Pokud si prectete zacatek clanku, nekolik uvodnich vet, vidite, ze to neni nic proti Vam, spise kritika predchozich prispevku na urovni seste tridy etc. Ale ty chyby tam proste realne jsou a nelze se tvarit, ze nejsou.
Co se tyka diakritiky, mam anglicka Windows a anglickou klavesnici, jelikoz programuji, nicmene i kdybych mel vse ceske, stejne bych psal "nahore bez", pouze u slov, kde by nebylo jasne oc jde, bych diakritiku pouzil. Jde to i na anglickych OS, ale je to slozitejsi. Napriklad v souvislosti s nekterymi prispevky, ktere na mne vulgarne utoci, mne napada mozna zamena slov paka s dlouhym "a" po "p" a paka. Tito tvorove jsou vsak ubozi "ostri tvrdalove s osmi tridami" a nestoji mi ani za odpoved, jen lehce zvedam levy koutek ust.
O Vas jsem mel lepsi mineni, ale zda se, ze i ja jsem omylny, vubec jste nepochopil, ze jste chvalen
- samozrejme, az na ty chyby, ktere nejsou chybami ci preklepy v diskusi (az na jednu frazi), nybrz v klidu psanym clankem, o nemz se vedelo, ze bude hozen v plen davu.
PS: mohu-li pozadat, skoncete laskave s dvema teckami na konci vety, trha mi to opravdu bulvy.
Za pripadne chyby se omlouvam, za sve vyroky a nazory nikoliv.