ivan2 posted by:
úplně s Vámi souhlasím, na silnici člověk o policii nezavadí, hlavně že jsou schovaní někde v pangrejtu za cedulí "prodej moštu" a měří rychlost na přejezdu.
Dal bych jim kamery do civilních aut a alou ne silnici. Pak by si každý rozmyslel, jestli bude předjíždět jako prase.
Bude hůř. Doma sedí stovky přijatých uchazečů stojících o práci u policie, ale zřejmě se nedočkají, protože policie nemá peníze a mít nebude. Plat policisty- řadového - je mizerný, zkušení a starší odchází a jak jsem napsal, nové nemůžou, díky zlé finanční situaci, přijmout...takže za chvíli ani nebude na koho nadávat. Líbí se mi trend naší společnosti : " Za všechno může policie ...". Kéž by ti, co tohle říkají, něco o její práci alespoň trošičku věděli. Nemluvě dále o vybavení policie, o výběrových řízeních na vybavení a pod.. Ale základ je společnost, vaše, naše, moje chování na silnici,,,policie nemůže být všude.
A stáčení km...Znám lidi, kteří po koupi chtěli sami stočit tachometr, kvůli sobě, že na ně bude rozhodně lépe působit 150tis.km než 250tis.km...co na to říct ? Někdo chce být klamán...... a žádný zákon stáčení nezabrání, i z Německa lze přivézt stočené auto, není to tak časté, ale viděl jsem.