anonym posted by:
Zklamu Vás, záměstnávám sám sebe a dalších 12 lidí. Pracuji úplně v jiném oboru než jsou automobily, nicméně mohu tvrdit, že Škoda auto mi dala nejlepší nabídku na nákup 6 vozů, proto budu hájit jejich ceny do "roztrhání těla". Navídka např od Fordu nebo renaultu byla dost tristní. (srovnával jsem nabídky renault megane, mondeo a octavia 2)
Btw: trochu Vás vezmu za slovo ale ohánět se "papírem", který by Vám měl zaručovat znalosti je celkem malicherné. Tento tzv. papír má dnes spousta lidí (i já...
Megane a O2 jsou srovnatelná auta, Mondeo je vůz o třídu větší = dražší (tady by ta "tristní nabídka" dávala smysl). Ale většina z nás nekupuje auta po 6ti, nýbrž po jednom. A ceny Škody (i modelu Octavia) jsou v česku vyšší, než v zahraničí. Vidím, že jste to nepochopil, zkusím to tedy nějak srozumitelně vysvětlit. To NEZNAMENÁ, že např. takový Megane či C4 jsou v německu levnější než Octavia - původně konstruovaná a myšlená spíše jako protivník levné korejské konkurence. ZNAMENÁ to, že za cenu za kterou jste v česku koupil se slevou jednu ze svých 6ti Octavií, si náhodný kolemjdoucí koupí 1 ks stejně motorizované a stejně vybavené Octavie u jakéhokoliv dealera zum beispiel v Německu. Takhle je to prosté, tohle se již nějakou dobu probírá i v tisku, proto dnes již vaši spoluobčané jezdí ne až tak vyjímečně kupovat škodovky (hlavně ty dražší, kde je rozdíl někdy i několikasettisícový). Smutným paradoxem a třešničkou na dortě absurdit je, že i ona levná korejská konkurence (Kia Ceed, Hyuindai i30) je dnes ve srovnávacích testech hodnocena lépe (než dárce orgánů pro Octavii, VW Golf).
1. Papírem se neoháním, řekla jsem, že vlastním papír, který naznačuje, že bych o tom měla něco vědět. Opravdu vám takováto formulace příjde jako OHÁNĚNÍ SE PAPÍREM? Tak to máte HODNĚ zkreslené vnímání reality a i když s tím máte evidentní problémek, ne každá žena musí být nutně submisivní.
2. Smutné, nepřekvapivé
3. Tak ať vám to vydží (a zkuste manželce dovolit chodit i se vztyčenou hlavou, uvidíte jakou jí to udělá radost)
4. Zaměstnáváte 12 lidí? 12x to je mi líto.
To také nebylo moc o autech, že?
Zkuste si projít své dnešní příspěvky a nezapoměňte se pochvállit za smysl pro humor a třeba zkuste pravé jméno a jednotnou identitu (Ta momentální "podnikatelská" je dnes kolikátá v pořadí?)
PS: Prozradíte mi o jakých Octaviích jste mluvil, o jakou jde motorizaci a JAKÁ byla finálová cena? Byla alespoň podobná té běžně dostupné v zahraničí?
Nebo zůstanete jako vždy mlžícítajemný a připravujete pro další příspěvek novou identitu.
Já jsem Kylie a chci mluvit o autech!