A4 posted by:
Autorovi článku bych doporučoval koupit si domů minimálně tři Nissany Note, aby tak alespoň částečně vyvážil tu "prodejní převahu" roomsteru vůči Note, a nemusel bědovat nad tím, jak nechápe, že lidí radši koupí roomstera než Note.
Spíš než tragická 1,2 HTP v roomsteru je tragická zaujatost pana Šikla vůči škodovce, která je cítit po přečtení hned prvních řádků. Docela mi tím připomíná jistou Kylie, která tady podobně naříkala a neustále dokola se podivovala nad tím, jak může mít "zastaralá" a...
Týden co týden jezdím jiným automobilem, proto mohu objektivně srovnávat. Patřím mezi novináře, které neuplácí žádná automobilka ani žádný jiný subjekt. Píšu si prostě co chci ... Ano, proti Roomsteru a 1,2 HTP jsem zaujat. Ještě aby ne, když je to doslova tragické spojení, nemluvě o tříválcové dieselové jednačtyřce, která klepe celým vozem. Doporučuji si oba vozy srovnat na základě praktických zkušeností a pak to vztáhnout k pořizovací ceně. A Roomster rozhodně nebude nejlepší nabídka.
Každý ať si kupuje co chce, já se jen podivuji nad výběrem (když není příliš logický ...).