Thursday 26.05.2016 16:16,
Re:
Teda, pokud ti Logan MPV přijde jako obrovský auto a bojíš se, že bys s tím neuměl, tak netuším proč chceš jezdit s Uberem... Na takový ježdění by to chtělo mít trochu sebevědomí. Řízení tě zatím baví, protože prd najezdíš. Mám teď takových kamarádů taky pár, v pětadvaceti si udělali řidičák, koupili auto a tvrdí jak strašně je řízení baví. O autech ví prd a jezdí do 10k km ročně, ale třeba tě to bude bavit i když budeš jezdit řádově víc km... Takže to prosím neber osobně.
Nicméně doporučuju ti o Uberu najít co nejvíc informací, doporučuju článek ze světa motorů. Přivydělat se tím dá vpodstatě jenom o pátečních a sobotních nocích. Jestli tě to bude bavit dělat za nulu, tak možná i v další dny. Co se týče velikosti auta a kufru: Nevím jak moc lidé jezdící s uberem převáží zavazadla (letiště, nádraží,...), ale v Praze se dá čekat že nějaká část tvých jízd by byla i se zavazadly. Nicméně jelikož budeš vozit lidi i na zadních sedadlech, nižší střední je minimum. Pro tohle by se možná hodilo i nějaké MPV. Vzhledem k tvýmu rozpočtu ti ale můžu poradit tak maximálně toho Logana MPV v LPG.
Jo a koupit si auto, a pak řešit jestli mě ten uber bude bavit nebo ne mi nepřijde jako úplně štastná volba. Počítej taky s tím, že budeš muset mnohem víc investovat do čištění auta atd, abys byl reprezentativní. Jo a pokud budeš jezdit ty pátky a soboty, počítej s tím, že spousta lidí bude minimálně v náladě, dost velká část jich asi bude na mraky. Vzhledem k tomu, že praha je v zahraničí oblíbená pro svůj levnej chlast a jezdí se tam ničit zahraniční studenti... Mě by to nebavilo...
respond