Tuesday 06.04.2010 13:00,
rada
Zase se nám tu objevujou vtipálci...než aby zapomněli na závist a hloupé předsudky, tak radši rejou! Takže, já mám Hondu Legend r.v.1999,koupil jsem ji v originál stavu po prvním majiteli,najeto 75 000km před dvěma lety. Teď mám cca 96 000km,servis velký - rozvody(praventivně), brzdové destičky - všechny, komplet veškeré náplně, pár žárovek vnitřního podsvícení, sbíhavost, odklon kol a pod. v servisu Styx-car Honda Kolín, cena 23 000kč. Naprostá spokojenost, od té doby 2x olej,váleček v zadním brzdiči a jinak nic. Jezdím za cca 12 litrů a je úplně jedno jakým stylem. Není až tak pravda, že to nejede. Pravda, 200koní není moc, ale v roce 1999 to byla špička výkonů podobných aut. A přesto,když na něj šlápnu,dětem vzadu se dělá špatně a manželka mi nadává! Takže není rychlé? Podotýkám, že mám ještě Coupé r.v.1991, takže opravdu vím, co zde píšu. Tedy shrnutí - nebál bych se toho, jen je potřeba vybrat opravdu slušný kousek, prokazatelný stav km a případných oprav a výměn dílů - druhovýroba skoro není,ale stejně je lepší opravovat závady originálními díly, protože výdrž replik u tohoto typu auta je podstatně menší než 50%. V neposlední ředě je třeba si uvědomit, že Legend není auto pro každého, člověk k němu musí mít nějaký vztah - VW nebo Superb je prostě někde úplně jinde a pro úplně jiný typ řidičů. Přeji tedy dobrý výběr a mnoho radosti bez starostí. V případě potřeby nebo zájmu nabízím kontakt petrv.legend@seznam.cz
respond