anonym posted by:
Dobry den,
musim reagovat.
1, recenze uplne o nicem. Nicnerikajici, zadne vlastni zkusenosti, nic.
2, prominte, ale hodnoceni je velmi neobjektivni. Dat znamku 2 za jizdni vlastnosti, to mi pripada ponekud hodne nadnesene. A vysledna znamka 1,5 taktez.
3, ja sam miluji tato auta. Mel jsem jich driv peknou spoustu, s motory 2.0, 2.8 i 2.9, vzdy v automatu. Napred v petidverovych provedenich, pozdeji novejsi , s kufrem. Vystridal jsme je od modelovych let snad 1985 az po posledni typ, nekdy z ...
Neda mi aby som nereagoval
Vlastním a doteraz pouzivam Scorpio 2,5D, r.v.11/1985. Má nabehanych poctivych 230.000 km a to skutocne, kupil som ho od otca a bol prvym majitelom (druhe dieselove scorpio v SR). Je fakt, ze auto nebolo bez vad (vymenil som prevodovku, praska palubovka, korozia casti oblukov nad zadnymi kolesami, potreba venovat sa prednej naprave) ale vcelku mozem povedat, ze je to spolahlive, velke a blbuvzdorne auto, s ktorym v meste (Ba) jazdim cca za 7 l nafty (aj menej), auto skoro bez elektroniky. Napriek nabehanym km a veku nema problem so startovanim v zime a ani s jazdou na snehu (samozrejme so zimnymi pneumatikami). Je to mozno o stasti pri konkretnom kuse, ktore kto kedy vlastnil a pouzival, ja vsak na moje Scorpio nedam dopustit.....