Thursday 20.03.2008 00:45,
nesouhlasim
Dobry den,
musim reagovat.
1, recenze uplne o nicem. Nicnerikajici, zadne vlastni zkusenosti, nic.
2, prominte, ale hodnoceni je velmi neobjektivni. Dat znamku 2 za jizdni vlastnosti, to mi pripada ponekud hodne nadnesene. A vysledna znamka 1,5 taktez.
3, ja sam miluji tato auta. Mel jsem jich driv peknou spoustu, s motory 2.0, 2.8 i 2.9, vzdy v automatu. Napred v petidverovych provedenich, pozdeji novejsi , s kufrem. Vystridal jsme je od modelovych let snad 1985 az po posledni typ, nekdy z roku 1997. Miloval jsem tyto vozy pro jejich obrovskou nabidku mista na vsech sedadlech, pro pohodli a hladky beh motoru, pro velikou vybavu (casto s elektrickym vyhrivanim predniho skla) a klimatizaci, vse bylo na elektriku.... . A proklinal jsem je v zime, kdy se Scorpio za snezeni dalo udrzet na silnici jen s nejvetsim vypetim. Kazdou zimu jsem si sliboval, ze Scorpio uz nechci ani videt a stejne mi zustavalo dal a dal, jen v jinych motorizacich a letech vyroby. A kdy jsem se Scorpiem skoncil? Kdyz jsem si nedal rict a koupil (poprve) "nove" Scorpio s TD motorem VM. Vzdy pravidelne tak po tisici kilometrech mi praskla nektrera hlava (nebo alespon tesneni pod ni) a po nekolika vymenach jsem pochopil, ze era Scorpia pro me skoncila.
Takze sumarizace: Scorpia jsem mel rad, ale nebyla to auta na zimu, mela sve vady a rozhodne nejsou a nabyla tak kvalitni, jak si mysli autor vyse zminene minirecenze.
Michal
respond