David V posted by:
Moje hodnocení není podstatné. Snažil jsem se přinést souhrn informací bez emocí. Ať si každý vytáhne, co je pro něj přijatelné. Navíc mám vůz 4 měsíce a nevím, jak se bude chovat v zimě. Co je super, tak to je opravdu trakce a co je super, tak to je motor a brzdy. Na prd je nedělený sedák a absence průvlaku. Co zpříjemňuje život je AUTO mód klimatizace a parkovací asistent. Ostatní věci ve mě žádné emoce nevyvolávají. Ale to tam všechno je.
Jinak rozdíl mezi mojí a tátovou spotřebou je na dálká...
Jeste dodam spotrebu naseho 2.0 ve stejnem modelu. Je to okolo 10 ve meste a cca 8 dalnice, zalezi ak se jede. Vetsinou se pohybuji s kombinovanou spotrebou 8 - 10 litru, je tam hodne velky podil Prahy. Jinak cesta ve 4 do chorvatska s 6 hodinovou kolonou (nedal se vypnout motor, protoze to behem kazdych 5 minut popojelo o kousek), zapnutou klimatizaci na cca 50% cesty a plny kufr plus vylety po ostrove me vysla spotreba 9.3. Dalnice byla tempomat na 140. Rakousko a CR se projizdelo v noci cca 150 - 160. Jinak Slovinsko a Chorvatsko podle predpisu. Jinak co se tyce vykonu motoru nas 2l vypada papirove dobre 147 koni, ale jakmile se jede ve vice jak 2 lidech tak se nad 100kmh uz spatne predjizdi. Volil bych faceliftovany 2.5, ktery ma 6ti kvalt a bud ozelel spotrebu a nebo prestavel na LPG.