rohYpnol posted by:
...ale proti vkusu... Mě osobně nejvíce vadil na Fiatech z této doby divné plasty v interiéru (hlavně Punto), nepohodlná sedadla (přišla mi nevhodně tvarovaná bederní část) a hlavně podivně páchnoucí interiér. Každé vozidlo má určité aroma, ale Fiaty mi prostě nevoněly. Uznávám, že dnešní Bravo/Grande Punto je někde úplně jinde.
Já osobně bych nikdy do autonavigace (vestavěné) neinvestoval (v této cenové kategorii). Mnohonásobně lepší a hlavně levnější jsou ty nevestavěné (uznávám, že před 5 let...
.. lancie (trochu), alfy (docela), maserati (určitě), ferrari (ano).
Mám kamaráda v ČF, který tenhle "fiátek" má (on je to ve verzi kombi POŘÁDNÝ kus auta), tedy s motorem 1.9 JTD a je s ním moc spokojený. Občas s ním "létá" do Itálie, v zimě do Alp na hory a ok.
Být spokojen s autem při 50 t. (bohužel) není až tak samozřejmé (viz minulé číslo Auto Tip a dlohodobý test VW Passat 2.0 TDi) - redaktoři by rádi za Fiat Stillo měnili - to jsou prostě fakta - byť "představy" lidí o spolehlivosti jsou trošku jiné ... (vyjeté koleje... "drží a drží" .-)
Fiat Stillo je taková "almara" (znám verzi combi), ale prostorná, relativně pohodlná a kupodivu docela spolehlivá (úplně BEZ legrace, momentálně možná spolehlivější, než to daleko daleko v bazaru daleko dražší VW) .. to jsou ale věci ..
PS: Fiat (už ano), lancia (chyba že se více neprodává), maserati (to prý se už i v česku dobře prodává), ferrari (komentářů netřeba) - to je ale pěkný "koncern", není "lepší", než ten o kterém se tu neustále dokola a dokola mluví? ,-)