Pavlik posted by:
Musím se zastat Kylie . Mám v autě také xenony a problikávání pitomců za volanty styrých aut mi také vadí. Když máš problém vidět v noci - nejezdi. Nebo jeď tak abys viděl. Když mě někdo blikne - blinu také, zapne dálková světla - zapnu také. Nic špatného na tom nevidím - agrese jde z druhé strany a já vidím pořád stejně.
PS: speciáně pro Vás milý xf, když Vám xenony vádí - kupte si je, ale jak Kylie správně konstatuje - asi na ně nemáte a dobře Vám tak.
Já hodně jezdím v noci (na dálkové trasy mi vyhovuje ten slabší provoz, proto jsem také koupila ty sice drahé, ale jinak výborné "noční" brýle) a mám v tomto směru docela "praxi", navíc díky TAG Heur Night Vision to "oslnění" dálkovými je docela "zvládnutelné" "k přežití" (opravdu pomáhají), ale v případě "xf" vůbec nešlo o "podstatu věci", on to čas od času dělá, že "chrlí špínu" ..
PS: Prostě, pokud já vím není jiné cesty jak protijedoucímu ukázat že NEsvítím dálkovými, než je na chviličku zapnout ..
PPS: Jinak těm co občas v noci jezdí ty brýle vřele doporučuji, po první cestě jsem maličko rozpačitá byla (opravdu "vidíte" lépe, jakoby jasněji, ale chvíli trvá, než si zvyknete), nyní si cestu bez nich představit nedovedu!