TOM posted by:
Napsal jsem snad něco z toho co mi podsouváte?
Proč raději neřeknete kolik těch náprav ze sto kontrol upadne, když to není vyjíměčný. 10? 20?
Proč raději nenapíšete jak souvisí ta prasklá žárovka s turbem, nebo volný čep se setrvačníkem?
Ale o nějaké "upadlé nápravy" přeci VŮBEC NEjde! To je přeci NAPROSTO NEdůležité/NEpodstatné. Jde o to, že STK (narozdíl od DEKRA) NEplní svoji funkci. NEplní/NEfunguje/NEsplňuje PODSTATU/SMYSL své funkce (diskuze o žárovce i nápravě je ... o ničem ....nebo CO tím myslíte?)
Pořádná technická kontrola prověřuje vše - což se prostě v česku NEděje (a NEvěřím, že byste to NEvěděl ,-)
Co se klasických "poruch" týče, tam je "vhodnější" zase ADAC statistiky použít, ale právě PROTO zde OPAKOVANĚ píši "...informace, data, testy, statistiky .. zleva/zprava sehnat .. protřepat/promíchat .. použít ..." - a NEměním názor, TAK by se to mělo dělat, TAK je to "správně"
PS: Naopak VŽDY upozorňuji, že jeden test, jeden údaj, jednu statistiku "z kontextu" "vytrhnout", na jeden jediný "test/údaj" se "upnout" to nemusí byt to nej-chytřejší (ale to zde ne až tak neobvyklé cizí /odbornou, kvalifikovanou/ práci "shazovat", či až "zatracovat" "zpochybňovat", či se dokonce "vysmívat" - to mi příjde "extrém" na druhou stranu (a ŽÁDNÝ extrém není/nebývá správný-rozumný).
PPS: A když mne budete "zlobit" - ne(jen) vy ... "vypustím" na vás své "profíky" (jejichž slova tady jen trochu "neumětelsky" "tlumočím" ,-)