0
back

diskuze k tématu: Defenzivní jízda - méně rizika na silnicích

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 03.06.2008 09:03, RE: hmm
anonym posted by:
Asi jsem momentálně zaostalý. Co to je ten "fagot", pohybující se po silnici??? Zatím jsem "fagot" na silnici nezahlédl a to jezdím už hooooooooodně dlouho.
řekl bych,že to bude favorit
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 06.06.2009 21:41, Veškeré spěchání toliko pro hovado vhodné jest
anonym posted by:
Když budou policajti dělat pořádně svojí práci, tak bude každej jezdit defenzivně raz dva. Podívejte se na silnici, kolik řidičů dodržuje povolenou rychlost. 20% ? Maximálně. A policajti nikde.
řekl ˇAmos Komenský a měl pravdu. Jezdim ve městě 30-50 (podle hustoty chodců) a mimo město (po rovných silnicích) 80-90 a připadám si jako DEBIL. Rychleji jezdit neumim, ani nechci, ani se to nesmí a stejně působim jako brzda provozu, pořád se na mě někdo lepí a předjíždí i kam nevidí, i když proti jedou auta. Když jedu z kopce 80 na omezení 70, předjede mně kdekdo přes plnou čáru, i když vlastně jedu víc, než se smí. Nevadí mně že předjíždí, ať si spěchá když ho to baví, ale kam vlastně chvátá, když po chvilce dojede před město kde je kolona podobných chvátačů nadoraz brzdících před zácpou Lidi (hlavně z Prahy cestou na jih v pátek po silnici č. 603) přestaňte riskovat zdraví a plechy a jezděte pomalu !!!
respond
bobby.plz
number of posts1
date of registration26.01.2013
Saturday 26.01.2013 00:54, defenzivní jízda
Ač se názory různí,jsem rád za zájem o defenzivní jízdu. Připravuji s týmem profesionálních řidičů, náhled na defenzivní jízdu v mnoha zemích a přímé ukázky videí.
Přeji Vám vždy dobře dojet Bobby.
respond
1 2 3 4

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.