Zdeny60 posted by:
O svých řidičských kvalitách celekem nepodhcybuji. ....Jestli to vadí, že kolga řídil po dálnici 180, můj problém to nebyl,. má najeto jednak stejně , co já ...A je rozdíl, jetsli 180 jede zfetovaná jebka nerbo chlap, co má natočímo přes 2 mega a pokud is pamatuji, atyk bez nehody svým zaviněným.. ... a opět jsem u té krávy, jiné slovo pro ni nemám, ač mě jí bylo líto, co fikla tři kusy svého věku najednou ...proč se to stalo? mládí vpřed, disko, fet a chlast, špunty do uší.... Mnozí z vás najezdili prd a jous namistrovaní jako mistři F1...
Pokora ti rozhodně nechybí. Pokud se s někým vezu po dálnici a tachometr se blíží podobným číslům, řidiče taktně upozorním, zda je to nutné (a to se nepovažuju za řidičskej vzor).
Pověz tedy, jaký je rozdíl mezi 180 na dálnici a zfetovanou jebkou? Za obojí je, pokud vím, zákaz řízení. Ještě mi pověz, jaký je rozdíl mezi namistrovaným neomylným chlapem, co má natočíno dvě mega a náhodou někoho sejme a mezi tou feťáckou jebkou, která někoho sejme.
Určitě se tobě nemůže nic přihodit? Vzpomněl jsem si na chlapa, který pětadvacet let bez nehody řídil tramvaj a pak ji v zatáčce, kterou projížděl tisícekrát, vyhodil a sejmul dva lidi.
Mimochodem, letošní nehoda na Bludovickém kopci, kterou tady tak vehementně a lživě připomínáš - mladá nevyježděná holka dostala smyk v zatáčce, zemřeli bohužel dva její vrstevníci (spíše v důsledku střetu s protijedoucí dodávkou), ale nebyla zfetovaná ani opilá, vzhledem k tomu, že byl únor, ani nemusela jet příliš rychle, z diskotéky nejela, byla totiž středa ...
...sděl mi tedy sladké tajemství, jak podobným situacím může zabránit plošné zvýšení pokut.