capslock posted by:
Zdeny60 posted by:
...je to o disciplíně a dodržování toho, co v zákoně stojí. Jenže národ Čechů si myslí, že může vše a to je ten jeden velký nekonečný omyl, jehož následky jsou patrné na každém kilometru... blbka zabila 3 kusy na místě - a proč? protože si myslel, že měla křídla....
Zdeny60 (15.01.2016 06:16) posted by:
...Na dálnici nasadil kolega lehce nadstandardní rychlost a dle tachometru jsem uháněli 180m/h....
... předpokládám, že vaši 'lehce nadstandardní rychlost' hrubě neschvaluješ, kolegovi jsi vyčinil do malamutů, pojednal o disciplíně a sám jezdíš maximálně 129 km/h ... když už tady tak křičíš moralisto
O svých řidičských kvalitách celekem nepodhcybuji. Nakonec výsledek jsem uvedl po 40 letech ježdění a abych doplnil, pokutu jsem taky platil a oprvávněně, nejen v ČR, ale v Itálii, POlsku, Rakousku - vinut jsem uznal, zaplatil a jel. Příčinou byla rychlost v Rakousku (na 50km v obci 56 - 50EUR. V Itálii se policajtům nezdálo, že jsem jel asi 10km v postřením pruhu - sjezd z Brennero , jeden kamion nalepenj na druhýh. Smlsli si na mě Rakouští pastevci, ač tam již dle mého neměli co dělat. Takže pokuty za prozajické přestupy. Tudíž si myslím že mohu a mám nárok i moralizovat.Jestli to vadí, že kolga řídil po dálnici 180, můj problém to nebyl,. má najeto jednak stejně , co já a jednak, pokuta by šla z jeho kaspy. A je rozdíl, jetsli 180 jede zfetovaná jebka nerbo chlap, co má natočímo přes 2 mega a pokud is pamatuji, atyk bez nehody svým zaviněným.
Čili abych to shrnul: položím vám otázku: když se vám nelíbí buzerace, jak píšete, ve zvýšení sazeb, tak co navrhujete, chytrlíni? Barevný smajlíky od PČR? To už jsem taky zažil... Naopka, pokud je čecháček někde sakra citlivej, tak je to na kešeni a tam je potřeba tvrdě ihned zatlačit. Nějaký prevence nbeo domliuvy, to na nás neplatí, to už tady bylo a nikam to nevedlo. Naopka-až někdo zacálje 50 litrů, tak ho to na rok či dva ulidí ze silnice a v tom vidím smysl. Nikdy jsem se nebál na silnicích, co za posledních pár let - zfetovaný msažky, vožrlaci, bez papírů, co si myslejí, že ujedou policiii. Těch s e bojím a proti těm18-30 letejm magorům je třeba tvrdě zakročit, ti si myslí, že jsou v rozletu a mohou vše. Ale to je dlohatánský omyl, pánové a opět jsem u té krávy, jiné slovo pro ni nemám, ač mě jí bylo líto, co fikla tři kusy svého věku najednou - kdy to bylo - únor??? Běžte se tam podívat, jak tam stojí táta s mámou těch mrtvjech a slzy jim tečou jako krokodýlovi. Rád bych vás viděl na jejich místě, chytráci. A proč se to stalo? OdpověĎ jejednoduchá - jmládí vpřed, disko, fet a chlast, špunty do uší, na palici kšiltovku, přes to kapucu a vypadám jak debil a svět mě nezajímá. Co na tom, že někoho zmrazačím či zabiju? Pche.... kdo si z toho za rok bude co dělat??? POkud si myslíte, že nemám pravdu, tak nemá cenu s vámi diskutovat. Mnozí z vás najezdili prd a jous namistrovaní jako mistři F1. A v tom spočívá ta zákeřná zrada.
Pánové, kod z vás byl delší čas ve Skandinávii, tak by měl napsat, jaká pravidla platí tam. Já se už nechchi opakovat. Ale to, co si dovolí prasta tady, tam si ani nešpitnou. SVédská basa je asi o dost krutější, než naše hotely pro zločince a pokuty tam jsou řádově vyšší. A to je třeba zavést tady. Včera už bylo pozdě. A tobě, capslocku, sdělím sladké tajemství: rád se nechám občas pobuzerovat, ale s vědomím toho, že ze se silnic vyčistí ten pówl, co tu jezdí. A v tom právě Ťokovi fandím a držím mu palce, aby ho zadubělí poslanci nepřehlasovali. A ti, co jezdí slušně, proč by se měli bát? Ať se bojí ti, co prasí dělají bordel. Kdo kejhá, jako zde, tak asi patří do skupiny notorických prasat, že?